A burokrepesztésről kinek milyen tapasztalatai vannak? Fájdalmas?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 12:32
1/11 anonim válasza:
Inditottak a szulest es abszolut nem ereztem semmit csak h folyik a meleg... :D
2/11 anonim válasza:
A burokban nincsenek fájdalomérző idegek. Nem érzed.
3/11 anonim válasza:
Azt mondják nem fáj, hát nekem nagyon fájt, biztos rosszul csinálta a doki. Sok olyan esetről hallottam, hogy a baba fejét is megsértették...
De ne aggódj, csak az fáj és okozht bajt, ha nem fogyel a doki vagy sz@rik rád:)
4/11 anonim válasza:
Nekem is fájt egy kicsit a burokrepesztés. De túl lehet élni, és a szülés szerintem sokkal fájdalmasabb. De utólag úgyis minden elhalványul! :-)
5/11 anonim válasza:
Szia
Én csak annyit éreztem hogy valamit mozgat bennem a doki és folyik ki belőlem a víz de még egy picit kellemetlennek se mondanám
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájt, pedig 3 szülésemnél repesztettek burkot. Egy pici pukkanásfélét éreztem és elöntött a langyos víz..
8/11 anonim válasza:
a világon semmit sem éreztem belőle. megfogott a doki vmi hosszú fémizét, olyasmi volt mint egy hústű : ) és azzal. csak azt éreztem, hogy már folyik.
9/11 anonim válasza:
Pontosan, valami nagy, hosszú izével repesztik. Egyáltalán nem fájdalmas, tényleg.
10/11 anonim válasza:
Én egyáltalán semmit nem éreztem. Még azt sem igazán, hogy folyik belőlem, és szerintem nagyon kevés is folyt. De a doki és szülésznő meg volt elégedve vele (színével, állagával...)Utána mindjárt felkeltettek és elküldtek előkészítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!