Frissen szült anyukak! Megosztanatok velünk a szülesetek elmenyet?
Köszönöm a beszamolot! Remelem meg sok masik anyuka is irni fog, vegül is mindegy, mennyire friss, csak ugy gondoltam, hogy ha par hete törtent, akkor meg intenzivebb az elmeny...
Szep napot :)
En kuldok neked egy oldalt ami nekem parszor mar konneket csalt a szememben. Itt anyukak elmeselik az elmenyeket, a baba, a korhaz es az idopont neve is fentvan. Aprilisi szulesek is vannak fent. Az elso nallam nem jott be jol mert gond van az irassal de a tobbi nem hibas. Jo olvasgatast!!! :)
Szia!Én nagyon friss élményről számolhatok be,4 hete szültem a kislányomat.:)A Péterfy kórházban,fogadott orvosnál szültem,és nagyon nagy élmény volt.5 órán keresztül voltak 6 perces fájásaim,és a dokim rábeszélt hogy egyezzek bele az érzéstelenítésbe,és akkor ad egy kis "gyorsítót"is,mert lassú a folyamat.Na beleegyeztem,és nagyon hálás vagyok ezért az ötletért.Nem volt a fájdalom,pedig feszítést,nyomást,mindent éreztem,és így tudtam a babára koncentrálni.Ott volt a férjem is(ő vágta el a köldökzsinórt)és neki is nagyon nagy élmény volt a szülés.Végülis 3-4 nyomásra kijött a kislányunk,és nem volt gátsebem sem,mert gátvédelemmel segítettek.Aznap pár óra múlva már rohangáltam a folyosón,és csak szép dolgok történtek velem.Amikor a kis babánkat a pocakomra rakták,és megláttam milyen gyönyörű,sírva fakadtam.De a párom is szipogott...:) Nagyon aranyosak voltak azok a pillanatok,amikor hármasban hagytak minket,és megszoptathattam a babót.Mindenkinek ilyen megható,és boldog szülést kívánok.
Egy 4 hetes baba anyukája
Köszönöm a sok sok szep elmeny leirasat, es olyan jo volt olvasni, hogy leteznek meg "csodak"... :)
Jo nektek, nekem meg van par hetem...
Nagyon jo egeszseget kivanok mindenkinek, es örömteli babazast. L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!