A Sote II. sz Nöi klinikán adnak beöntést, ott hogyan zajlanak ezek a dolgok?
Figyelt kérdés
Ha közületek szült ott valaki nem olyan rég,leirná nekem a folyamatot!ja és hogyan bánnak az emberrel!!köszönöm 36-heteske2009. máj. 19. 09:09
1/13 anonim válasza:
Én úgy hallottam a glicerines kúp megy náluk mostanában, de engem is érdekel a dolog, remélem ír majd valaki friss infót!
2/13 anonim válasza:
én ott szültem tavaly augusztusban.nagyon volt beöntés nem volt és nagyon örültem h volt sajat orvosom es fogadott szülésznőm,neked van vagy lesz?kihez jarsz?
3/13 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem is van fogadott orvosom!Viszont szülésznö nincs!!Dr kisfalvi.
2009. máj. 19. 10:10
4/13 anonim válasza:
Beöntés nincs, glicerines kúpot is csak akkor adnak, ha kérsz.
Nekem csak dokim volt, sz.nőm nem, de nagyon bánom, mert nem sokat törődtek így velem.
Tavaly okt. végén szültem ott.
5/13 anonim válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, h ha bemész szülni, hívd fel a dokidat személyesen, ha nincs bent! Ne hagyd magad lerázni! Én hagytam, h ők hívják fel, amikor úgy érzik, h szükséges. 13 óra elteltével hívták!
6/13 anonim válasza:
Nem adnak,de kérhetsz kúpot.Amúgy az utolsó előttivel teljesen egyetértek(én is okt.végén szültem).Nekem is így volt.Ha tudsz fogadj szülésznőt is,a Kisfalvi tud ajánlani.
7/13 anonim válasza:
Gönczi Katit tudom ajánlani szülésznőnek,második vagyok
8/13 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.Én meg a Dömötör Margitot :-)
9/13 A kérdező kommentje:
Margitról csak rosszakat hallodtam,azt kihagynám!!!!Köszi
2009. máj. 20. 07:43
10/13 anonim válasza:
:-O Hát,nem tudom.Nekem egyáltalán nem volt fogadott szülésznőm.Akik ott voltak hajnalban le se sz@rták a fejem.Reggel megjött a Margit szépen elmagyarázott mindent,amit az éjszakások nem tettek(jöttek,vizsgáltak,mentek,le"ordították" a fejem,hogy merek teát inni,amikor csak vizet szabad stb.)végig velünk volt...Hol olvastál rosszat?Elküldenéd a linket?Amúgy ő a vezető szülésznő.Krdezd meg a Kisfalvit,kit ajánl,találkozz velük és úgy dönts.1 a lényeg,szerintem fogadj mindenképp,ha megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!