Kukoricalanyka kérdése:
Szülés után kinek mennyi ideig nem volt menstruációja?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 19:33
11/19 anonim válasza:
Első terhességemnél 6 hétre, aztán arra két hétre, utána meg mikor 8 hós volt a lányom. Akkor se lett rendszeres, 11 hóig szopizott.
Az ikrekkel szintén megjött 6 héttel szülés után, aztán mikor 1 évesek voltak, még mindig nem rendszeres, még mindig szopiznak, 16 hósak.
12/19 krisztivan válasza:
8 hónapos volt a fiam amikor először megjött a mensim.3 napig tartott(ez azóta is így van)és azóta igy rendszeresen 25-28 napra megjön.11 hónapig szoptattam.
13/19 anonim válasza:
10 hét után jött meg. De csak 6 hétig volt tejem... szerintem emiatt.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2011. dec. 20. 10:47
15/19 anonim válasza:
Mindkétszer 10 hónapig szoptattam, és mindkétszer utána jött csak meg, amikor 1 évesek voltak a gyerekeim.
16/19 anonim válasza:
A lányom januárban lesz 2 éves, még mindig nem jött meg. Bár már nagyon utálom, de még szoptatok, bár inkább csak lóg rajta, tejem szinte semmi nincs.
17/19 anonim válasza:
Október 15-én szültem, november 5-én jött meg. Szülés után pár nappal elmúlt a tisztulós vérzés, és bár tejem rendesen volt, még a mai napig van, ha megnyomom a mellem (nem szoptatok), november 5-én megjött, most pedig december 13-án.
18/19 anonim válasza:
Egy évig nyugtom volt. :) Akkor három napig volt valami gyenge kis vérzésem, utána hónapban nem jött meg, majd újra terhes lettem.
Megjegyzem, a fiam nagyon sűrűn szopott, fél éves koráig lényegében éjjel-nappal kétóránként, és egy évesen is még napi 5-6-8 alkalommal, lehet hogy ez is befolyásolta.
19/19 anonim válasza:
18 hónap után jött meg,31 hónapig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!