Ki szult a Gyulai szuleszeten? Milyen tapasztalata volt es ki melyik orvost ajanlana nagyon?
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 14:46
1/3 anonim válasza:
Én aug. 3-án szültem Pauliknál (vagyis császár lett sajnos).
A terhesség elején adtam neki pénzt meg a szülés után de terhesség alatt 1x sem kért pedig sokszor voltam nála magánon. Bármikor hívhattam, mindig türelmesen válaszolt minden kérdésemre, ha kellett fogadott sűrgősen is. Amíg kórházban feküdtem (7 hétig) 1-2 naponta megnézte mi van velem. Csak ajánlani tudom.
Barátnőm dec. 15-én szült Juhásznál.
Mindkettő nagyon rendes és odafigyeltek ránk de Paulik közel sem olyan pénzéhes mint Juhász,Párduc vagy Imád... A többit nem nagyon ismerem...
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszodat!!!
2011. dec. 19. 09:56
3/3 anonim válasza:
Én ugyan nem Párducznál szültem, mert időközben elkerültem Gyuláról, de kb. 8 évig hozzá jártam. Egyáltalán nem volt pénzéhes. Mindig vonakodott pénzkérdésben. Sőt, állandóan a kórházba hívott vissza, így még fizetni sem kellett. Ha Gyulán maradok, nála szültem volna. Az egyik legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!