Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemes megnézni előre egy...

Érdemes megnézni előre egy szülést filmen, interneten, stb.?

Figyelt kérdés

Egy kismama ismerosomtol hallottam, hogy o szuleseket nezeget a neten, mar amikor vegig tudja nezni. Azt szeretnem tudni, kinek mi a velemenye errol, erdemes felkeszulni vizualisan is, vagy inkabb csak megijeszt? Itt most leginkabb az elso babajukat varok velemenyet varom, de erdekelne az is, mit gondol errol az, aki mar szult.

Koszi!

2008. márc. 26. 19:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia. Ez teljesen egyénfüggő. Van akit elriaszt, van aki meghatódik rajta (én az utóbbi vagyok). Elképzelésed szerint dönts, kb. tudod milyen lehet egy szülés, és azt is, hogy megkísérelnéd-e végignézni. Ha igen, akkor próbálj egyet megnézni. Ha közben azt érzed, hogy inkább riaszt, akkor kapcsold ki. :)
2008. márc. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!