Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemes megnézni előre egy...

Érdemes megnézni előre egy szülést filmen, interneten, stb.?

Figyelt kérdés

Egy kismama ismerosomtol hallottam, hogy o szuleseket nezeget a neten, mar amikor vegig tudja nezni. Azt szeretnem tudni, kinek mi a velemenye errol, erdemes felkeszulni vizualisan is, vagy inkabb csak megijeszt? Itt most leginkabb az elso babajukat varok velemenyet varom, de erdekelne az is, mit gondol errol az, aki mar szult.

Koszi!

2008. márc. 26. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok kíváncsi más szülésére.

Egyrészt túl intim,másrészt kicsit ijesztő.

27 hetes,első babás kismami

2008. márc. 26. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kettőt szültem, láttam az első előtt is szülést (nem élőben), a második előtt is, és nekem jó élmény volt. Abszolút nem olyanok voltak a szüléseim, mint amit láttam, és nem is vártam el, hogy olyan legyen. De jó volt látni, kb mire számítsak. De csak olyat nézz meg, ha rászánod magad, amiről tudod, hogy komplikáció mentes.
2008. márc. 26. 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Én élőben láttam több szülést és császármetszést is.Na meg persze néztem a szülőszobát is.Nekem megnyugtató volt hogy láthatom milyen dolgok várnak rám.Nem ijesztett meg, inkább megnyugtatott.De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok:)
2008. márc. 27. 06:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen a te beállítottságodtól függ. Én szívesen nézem, engem nem rettent el, de lehet, hogy neked nem lenne ennyire pozitív. Szerintem nézz mélyen magadba és csak akkor nézz meg ilyen filmet, ha biztos vagy benne, hogy nem ijeszt el.

Évek óta mindent megnézek, elolvasok a szüléssel kapcsolatban, nekem inkább segít, már alig várom a picurom világrajöttét.

2008. márc. 27. 06:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te érzed legbelül, szívesen néznéd-e meg, vagy van benned ellenérzés... gimis koromban a biológia tanárnő megnézetett velünk egy oktatófilmet, ami abból a helyzetből volt filmezve, ahonnan a doki látja... évekig rettegtem a szüléstől miatta! Aztán felülkerekedtek a hormonok, és azóta már 3 gyermekem van.
2008. márc. 27. 07:46
 6/11 anonim ***** válasza:
26 hetbe leptem...en is megnezem a kisfilmeket..legalabb halvany gozom legyen arrol, hogy mi varhat ram(elso baba)...ha jobb lessz akkor jo...ha nehez akkor legalabb van hasonlitasi szempont!
2008. márc. 27. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
21 hetes vagyok, első babával. Ha szorongós-kombinálós vagy, szerintem ne nézd. Én irigylem az olyan embereket, akik mindent el tudnak fogadni a maga helyén, és nem paráznak. Jómagam nem vagyok ilyen és semmi nem tudna rákényszeríteni, hogy szülési videót nézzek. Sokat olvasok róla, majd ösztönből csinálom... :))
2008. márc. 27. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:

én nagyon szívesen megnézem az ilyen filmeket. Az első félig becsukott szemmel néztem, de a többit nagyon figyelmesen. Engem érdekel nagyon. Nem ilyesztett el, mert úgy voltam vele, hogy az az ő szülése, de azért mégiscsak kíváncsi voltam.

Én az első babámat várom. minden jót. 30 hetes kismama

2008. márc. 27. 09:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok valaszt, de meg nem sikerult eldontenem, mit csinaljak. biztosan halalra remulnek tole, ahogyan ismerem magamat, de nyugodtabb lennek, ha tudnam, megis mi fog ott tortenni, gondolom azert kb mindenhol ugyanaz tortenik...meg meglatom!

Jo babavarast nektek is!

2008. márc. 27. 15:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja, es persze mar nincs visszaut, tehat nem tudom azt mondani, ez szornyu, en ezt nem csinalom vegig, vissza az egesz....igaz? :))
2008. márc. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!