Érdemes megnézni előre egy szülést filmen, interneten, stb.?
Egy kismama ismerosomtol hallottam, hogy o szuleseket nezeget a neten, mar amikor vegig tudja nezni. Azt szeretnem tudni, kinek mi a velemenye errol, erdemes felkeszulni vizualisan is, vagy inkabb csak megijeszt? Itt most leginkabb az elso babajukat varok velemenyet varom, de erdekelne az is, mit gondol errol az, aki mar szult.
Koszi!
Én nem vagyok kíváncsi más szülésére.
Egyrészt túl intim,másrészt kicsit ijesztő.
27 hetes,első babás kismami
Ez teljesen a te beállítottságodtól függ. Én szívesen nézem, engem nem rettent el, de lehet, hogy neked nem lenne ennyire pozitív. Szerintem nézz mélyen magadba és csak akkor nézz meg ilyen filmet, ha biztos vagy benne, hogy nem ijeszt el.
Évek óta mindent megnézek, elolvasok a szüléssel kapcsolatban, nekem inkább segít, már alig várom a picurom világrajöttét.
én nagyon szívesen megnézem az ilyen filmeket. Az első félig becsukott szemmel néztem, de a többit nagyon figyelmesen. Engem érdekel nagyon. Nem ilyesztett el, mert úgy voltam vele, hogy az az ő szülése, de azért mégiscsak kíváncsi voltam.
Én az első babámat várom. minden jót. 30 hetes kismama
Koszonom a sok valaszt, de meg nem sikerult eldontenem, mit csinaljak. biztosan halalra remulnek tole, ahogyan ismerem magamat, de nyugodtabb lennek, ha tudnam, megis mi fog ott tortenni, gondolom azert kb mindenhol ugyanaz tortenik...meg meglatom!
Jo babavarast nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!