Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, volt összefüggés a...

Anyukák, volt összefüggés a között, hogy ti hogyan (hányadik héten, túlhordással-e, súly, méret) születtetek, illetve a babátok hogyan?

Figyelt kérdés
Gondolom meséltek a szülők, hogy ti hogyan vagy párotok hogyan született és össze tudjátok hasonlítani a babátok születésével. Leírnátok, ha volt összefüggés?
2011. dec. 9. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nálunk annyi hasonlóság volt, hogy tesóimmal minda3an a kiírt nap előtt születtünk pár nappal, eddig 2őnknek van babája, ők is előbb születtek.
2011. dec. 9. 14:26
 12/17 anonim válasza:
Nagyon is volt!mind a hárman könnyen születtünk a testvéreimmel és nekem is könnyű szülésem volt. mázli kérdése, hogy ki milyen alkatot örökölt, bármit tehetsz a szülésed megkönnyítése érdekében, csak a genetikád számít!
2011. dec. 9. 14:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Anyukám kb. 3,5 kg-os gyerekeket szült (hármat). A bátyámnál azt mondja nem volt vészes, a nővérem sima ügy volt. Én vagyok a harmadik, már két héttel hordott túl, mikor indítottak. Majdnem belehalt a szülésbe szegény, annyira vérzett. Azt mondja, ha én lettem volna az első, tuti nem szül többet. Nekem van egy 3250 grammos, egy 3550 grammos és egy 3350 grammos gyerekem. Az első másfél napnyi szenvedés, a második 10,5 órás alig fájással, a harmadik 2,5 órás és fájt nagyon vagy inkább nagyon fáradt voltam nem tudom. Szóval szerintem nem sok összefüggés van. Anyukám például alig szoptatott minket én azért tudok szoptatni.
2011. dec. 9. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs összefüggés.Anyu engem 11 óra alatt szült meg.(első gyerek 3400g és 53 cm),1.öcsém (3400 g és 56 cm) 4 óra, 2.öcsém (3850g és 58 cm) 2 óra alatt született meg.Nekem még egy kisfiam (3800 g és 53 cm) van ő 4,5 óra alatt született meg.Könnyű és gyors szülésem volt szerencsére.Anyósomnak 3 fia van a 3.volt nehéz szülés a baba súlya miatt.Párom 3500 g-al született és hamar,kb 1 óra volt.(első gyermek,vagyis lett volna anyósomnak egy lánya párom előtt,de szülés után meghalt 6 hónapra született)E.
2011. dec. 9. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem túlhordott anyukám, császárral születtem farfekvés miatt, a párom meg 2 héttel előbb jött rendesen, de szerintem elszámolhatták, mert 3600 g volt így is :)

A lányunk 8 nappal a kiírt idő előtt, hosszú vajúdás után császárral született, viszont a 35. hétig faros volt (3350 g), a fiunk 5 nappal a kiírt idő előtt született sürgősségi császárral (alig vert a szíve), de vele is megindult a szülés (3250 g). Szerintem nincs összefüggés.

2011. dec. 9. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
én épp 1 héttel a kiírt előtt születtem, lányom is.
2011. dec. 10. 08:32
 17/17 anonim ***** válasza:
a férjem 2900, én 2800 grammal születtem, a fiunk 2800-al. Anyám engem is meg az öcsémet is 38 hétre szülte, én a fiamat 38+3-ra. És azt hiszem, mindkét esetben a vize ment el először, ahogy nekem is.
2011. dec. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!