Miért van, hogy már 8 hete szültem és a hasam még mindig akkora, mintha félidős terhes lennék?
Figyelt kérdés
Szerintetek a hasleszorító segítene visszaállítani a hasamat? Szoptatok, így fogyózni nem szeretnék, de nem is eszek extrém sokat, csak mint normálisan. Igaz édességet eszek minden nap, mert eléggé kívánom, de az annyit jelent, hogy egy nap 2-3 kocka csoki, vagy 2-3 db csokis keksz. Van még rajtam 6 kiló szülés előtti súlyomhoz képest.2011. dec. 7. 14:04
1/12 anonim válasza:
Én is így jártam, a súlyom kevesebb,mint a terhesség előtt,de a hasfalam annyira kitágult,hogy azóta sem ment vissza:( 17 hónapos a lányom!
2/12 A kérdező kommentje:
Húú, 17 hónapja? Az durva. Jesszus, akkor lehet sosem fog lemenni??
2011. dec. 7. 14:27
3/12 anonim válasza:
Reméljük Neked nem marad így.Torna?
4/12 anonim válasza:
Nekem kisfiam születése után 6-7hónapba telt de így sem lett olyan kicsi mint volt,kötény hasam lett! Kislányomnál,szülés után két héttel olyan volt mint terhesség előtt,de most is lóg rajta a bőr. Tehát nem csak alkatilag változik a dolog,de a terhességek sem egyformák!
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem a második terhességem volt, 2,5 éve szültem a kisfiamat, akkor nem emlékszem, hogy ekkora maradt volna. Igaz most a hasam is nagyobb volt a kislányommal. Nem merek tornázni, mert a fiamnál csináltam és sok gond volt a szoptatással, mellé tápszert kellett adnom, nem akarom hogy ugyanúgy járjak. Persze nem biztos, hogy a torna miatt volt, de inkább kihagyom, amíg szoptatok.
2011. dec. 7. 14:39
6/12 A kérdező kommentje:
Használ valaki hasleszorítót? Szerintetek az segítene? Érdemes megvenni?
2011. dec. 7. 14:39
7/12 anonim válasza:
Kislányom elvesztése után bár én is lefogytam, de a hasam ugyanolyan volt. Eléggé zavart, mert sokan gratuláltak a babához, akik nem tudták mi történt.
Próbáld meg krémmel maszírozni, kicsit tornázni, ha van időd a baba mellett, meg lehet kapni hasleszorítót is. Nekem kényelmetlen volt. Mai napig nem tudom alviselni, ha a pulcsimon kívül valami odaér a hasamhoz.
A babához meg gratulálok. Jó babázást és sok egészséget kívánok! :)
8/12 anonim válasza:
Nekem a hasleszorító nem segített semmit,meg sok helyen olvastam,hogy ha rajtad van a hasizom nem dolgozik,mert a hasleszorító dolgozik helyette.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két választ is!
Sajnálom kedves utolsó előtt a bab elvesztését!! Megszületése után történt?
Utolsónak: én is így gondolom, hogy hasleszorítóval nem dolgozik az izom...
2011. dec. 10. 16:38
10/12 anonim válasza:
7-dik válaszoló vagyok. Kérdezted mi történt. Sajnos 23 hetesen halva született. De azóta letelt a 6 hónap, próbálkoztunk, és nem akarom elkiabálni, a 10-dik hétben vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!