Hódmezővásárhelyen jó nőgyógyász? Esetleg Makón?
Eddig kétszer szültem Orosházán. A dokival nem is volt gondom, de abból a kórházból mégegyszer ne kérek semmilyen körülmények között. Viszont tavasszal újabb babát tervezünk, és jó dokit és kórházat keresek. Nem nagyon szeretnék messzebbre menni, tehát Vásárhely és Makó jön szóba. Szöllősi doktornőről jókat hallottam, csak nem tudom, hogy van-e magánrendelése, mert nekem az egyszerűbb lenne munka mellett.
Válaszokat előre is köszönöm
Én Makót semmi esetben sem ajánlom! Nem egy család ill. ismerős hölgynek volt ott rossz tapasztalata.
Én személy szerint Hmvhelyen szültem dr. Kováts Dénesnél. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Neki van magánrendelése is. Viszont akkor sok nő volt aki dr. Szöllősi Dalmánál szült. Szintén jó tapasztalattal. Viszont aki még favorit ott: Bolemann doktor. Egyébként úgy tudom, hogy nekik is van magánrendelésük.
Szia
köszönöm válaszod. Kováts Dénesről tudsz még infót? Én nem vagyok Csongrád megyei, de Orosházából még egyszer nem kérek. Nem tudom, hogy így mehetek-e Vásárhelyre szülni :-(
Olyan orvost keresek a természetes szülés párti, nem lihegi túl a terhességet (ismerek olyan dokit aki frászt hozza a kismamára a sok kivizsgálással) és be mer vállalni nagy babát is természetes úton ( mindkét gyermekem 4,5 kiló felett született simán).
Nekem Makó közelebb lett volna, de mégsem azt választottam. A kisfiam is 4300g-mal született, normál úton.
Vásárhely kicsit konzervatívabb, szóval ha császár szükséges, akkor altatnak. Én nem bánom, mert a gerincérzéstelenítőről sok rosszat hallottam, főleg a makói kórházban.
utolsó vagyok: Kováts Dénes természetes szülés párti, és tavaly 4000 Ft volt a magánrendelése (idén januárban szültem).
Legtöbbször a kórházba hívatott, ahol nem fogadott el pénzt.
Akkor mondjam azt, hogy a sógornőmmel történt: érzéstelenítést kapott gerincbe és 1 hónapig lebénult, mert olyan ügyes volt a fogadott dokija? Vagy a másik példa: barátnőmnek a kisfiának a kis fejébe szépen belemetszettek? Volt személyes tapasztalatom is: enyhén félre kezelt a makói doki: olyan fogamzásgátlót írt fel, ami 30 éveseknek való volt- magas hormon tartalommal 17 évesen... 3hétig meg volt, 1 hétig nem.
Amikor nem jött meg a mensesem 1,5 hónap után, és elmentem abba a kórházba, de másik dokihoz és jelentettem, hogy a családban volt már ciszta, méhszáj seb és kértem ultrahangozzon meg: várjunk még, jöjjek vissza 3 nap múlva és ha addig nem jön meg, akkor megultrahangoz. Érdekes, mikor meglátta a borítékot a kezemben, egyből mondta, hogy tessék felfeküdni...Nekem elég ennyi tapasztalat "Kedves" Utolsó!
Makón szültem mindkét fiamat és nagyon jók a személyes tapasztalataim.
Meditációs szülésem volt, fájdalmat nem éreztem, nem kaptam oxitocint, sem fájdalomcsillapítót, könnyen, gyorsan szültem, az orvosom végig velem volt.
Ha lesz még babám, csakis Makón szülném, bár tervezik a nőgyógyászati osztály bezárását, amire remélem nem kerül sor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!