Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek folyt már el magzatvize...

Akinek folyt már el magzatvize, az hol történt, és mit csinált épp akkor?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Autóban olvastam,pukkanás nélkül hirtelen kizúdult egy csomó víz,mintha bepisiltem volna.Az anyós ülésen ültem,de annyira átázott,hogy a légzsákok végig jeleztek(sajnos ez a 35.héten történt)
2009. máj. 15. 08:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én WC-re mentem ki reggel, mert úgy éreztem, nagyon kell. Ültem a WC-n, és döbbentem figyeltem, mikor literszám zúdult kifelé valami folyadék.... :-)) aztán irány a kórház persze.
2009. máj. 15. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 1 héttel előbb jött. Éjjel fél 1 volt, aludtunk a párommal, amikor 1x csak éreztem egy kis pukkanást, és már jött is a víz. 3:44-kor pedig már meg is született a fiam, gyors szülés volt, 8cm voltam amikor beértünk a kórházba!
2009. máj. 15. 10:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 és fél hetes voltam, amikor elfolyt a magzatvizem. Úgy gondoltam hogy mivel semmi előjele nem volt a szülésnek (sem jósló fájás, sem keményedés) még elmehetek étterembe. Hallottam egy pukkanást és egyik pillanatról a másikra elöntött a víz. Nagyon kellemetlen volt!
2009. máj. 15. 11:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem éjszaka indult meg. Először csak egy kicsit, aztán amikor kimentem a fürdőszobába akkor zúdult meg.
2009. máj. 15. 12:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én éjfélkot arra ébredtem. Felkeltem, mert azt hittem, hogy becwsurrantam, aztán a folyosón végig folyt a víz, egyértelmű volt. Negyed órán belül elindultunk a kórházba. Épphogy csak lezuhanyoztam. egyből menni kell, mert fertőzésveszélyes.
2009. máj. 15. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én éjjel fél egykor ébredtem hogy csurdogál valami. Kimentem a wc-re utána elállt. Majd utána is éreztem még. Hajnal 6-ra bementünk a kórházba. Ott ahogy a kocsiból kiszáltam elöntött a víz. 37+2 hetes voltam. Gyönyörű kisfiam született. :)
2009. máj. 15. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hajanl negykor arra ebredtem, hogy a kicsi fiam kaparaszik odabent, gondoltam csak a szokasos anya fordulj mert kenyelmetlen nekem ahogy fekszel hiszti...igy megfordultam es probaltam aludni...igy heveresztem meg kb 2 orat amikor is ugye reztemnagyon kell pisilni...felultem es akkor csurrant ki valami...azt hittem bepisiltem. Meg is fordult a fejemben...na szepen allun kisanyam...mar be is pisilunk :) csakhogy amikor felalltam folydogalt tovabb. szoltam a ferjemnek...de o kb fel sem fogta :) kellett neki egy kis ido, mire leesett neki
2009. máj. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!