Szülésmegindításra homeós bogyó? (többi lent)
Ki mit szedett arra, hogy meginduljon a szülés? Mennyibe került? Bevált?(nem arra gondolok, h a szülés, vajúdás alatt mit szedtél!:) )
Köszönöm!:)
Nekem az orvos ajánlotta a cimicifugát és a chaliofillum, vagy valami ilyesmi neve volt. Első terhességnél szedtem kitartóan (kb. 600ft/doboz, összesen 2szer vettem), 9 nap túlhordás után indítani kellett. :(
Második terhességnél mondtam, hogy nekem nem kell ilyesmi, legutóbb sem használt. Aztán ahogy jött a kiírt dátum, gondoltam, üsse kő, elkezdem megint szedni. Hétfőn vettem meg őket, szerdán mentem szülni. EGYÁLTALÁN NEM MONDHATOM, hogy ezek okozták a szülés beindulását, de így volt, ahogy leírtam.
Én is szedtem homeós bogyókat, de azt tudnod kell, hogy a homeopátia nem arra való, hogy erőszakosan beleavatkozz a szervezeted működésébe, tehát csak akkor indít szülést, ha már a pici elég érett rá (függetlenül attól, hogy az orvosok szerint mi kellene történjen).
Én caulophyllum-ot szedtem és nagyon sokat segített. 40+1 héten szültem és a szülés alatt ias szedtem a szert. Gyors, könnyű szülésem volt.
Nekem azt mondta több szülésznő is, hogy a 36. héttől szedett homeós bogyeszok általában kicsit megnyújtják a terhességet, viszont ha aztán beindul, akkor gyorsabban, könnyebben zajlik le.
Az első terhességemnél így is volt, 5 napot húztam rá, de hogy ezért-e vagy sem, senki nem fogja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!