Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek bejött a bábakoktél,...

Akiknek bejött a bábakoktél, az ivásától számítva mennyi idöre indult be a szülés?

Figyelt kérdés
a hasmenés durva volt?
2011. dec. 3. 20:02
 1/7 Gyorgyi28 ***** válasza:

Egyik barátnőm próbálta, neki 4 óra alatt indult be.

Miért gondolkozol rajta? Túlhordtad a kicsit?

2011. dec. 3. 21:42
 2/7 A kérdező kommentje:

40+2 vagyok, szerdáig, ha nem lesz meg a babám be kell feküdnöm a kórházba, azt meg nem akarom.

viszont picit félek a koktéltól is...

2011. dec. 3. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kötelezhetnek rá, hogy befeküdj. Ha a terhesség normálisan zajlott, és a magzatvized rendben (ezt ugyebár minden nap meg lehet nézetni), minek mennél? Én megmondtam a dokinak, hogy vallási/hitbéli meggyőződésem nem engedi hogy alávessem magam egy mesterségesen indított szülésnek. Mondta, hogy feküdjek be, én meg mondtam, hogy nem. Ennyi. Elvileg 5 nappal hordtam túl, de az ősi számításos módszer szerint épp aznap kellett szüljek, amikor jött a baba. Makk egészségesen, komplikáció nélkül. Amúgy mi az a bábakoktél?
2011. dec. 4. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:
a fö hatóanyaga a ricinusolaj, mindenki mással keveri, de a lényege, hogy erös hasmenést okoz és az valahogy beindítja a méh mozgását is...
2011. dec. 4. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell bábakoktél szerintem, a kicsi jönni fog amikor jönnie kell.

A másik. Épp az a jó, ha köteleznek hogy bent maradj a kórházban, mert naponta rátesznek ctg-re, ellenőrzik hogy a babával minden oké-e? Max. 1 hét várakozási idővel indítják meg mesterségesen a szülést, de ez már az anyának is jobb. A vége felé nagyon tényleg terhesség a terhesség. Én tudom, mert ugyan csak 3 nappal hordtam túl, de már minden bajom volt.

2011. dec. 4. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Bár van előnye a bábakoktélnak,mégsem ajánlják sokan,hiszen nem csak Neked okoz hasmenést,hanem a baba is belekakálhat a magzatvízbe,az pedig veszélyes dolog!!

Befeküdni nem vagy köteles,de javasolni szokták,hogy 2 naponta nst-re és magzatvíz vizsgálatra járj be!

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!

Üdv:3gyermekes

2011. dec. 4. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem kb.5 óra alatt begyorsította a fájásokat, de nem indult be a szülés, utána elmúltak a fájások. végül oxitocinnal tessékelték ki. (nálam a magzatvíz folyt el, ezért siettették).

hasam is mnet tőle, hánytam is, de nem éltem meg szörnyűségnek, a babám is extra jól érezte magát, nem kakilt bele a vízbe- összességében gyönyörű szülésem volt. szerintem ne félj tőle! remélhetőleg neked használni fog!

2011. dec. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!