Akiknek bejött a bábakoktél, az ivásától számítva mennyi idöre indult be a szülés?
Egyik barátnőm próbálta, neki 4 óra alatt indult be.
Miért gondolkozol rajta? Túlhordtad a kicsit?
40+2 vagyok, szerdáig, ha nem lesz meg a babám be kell feküdnöm a kórházba, azt meg nem akarom.
viszont picit félek a koktéltól is...
Szia!
Nem kell bábakoktél szerintem, a kicsi jönni fog amikor jönnie kell.
A másik. Épp az a jó, ha köteleznek hogy bent maradj a kórházban, mert naponta rátesznek ctg-re, ellenőrzik hogy a babával minden oké-e? Max. 1 hét várakozási idővel indítják meg mesterségesen a szülést, de ez már az anyának is jobb. A vége felé nagyon tényleg terhesség a terhesség. Én tudom, mert ugyan csak 3 nappal hordtam túl, de már minden bajom volt.
Bár van előnye a bábakoktélnak,mégsem ajánlják sokan,hiszen nem csak Neked okoz hasmenést,hanem a baba is belekakálhat a magzatvízbe,az pedig veszélyes dolog!!
Befeküdni nem vagy köteles,de javasolni szokták,hogy 2 naponta nst-re és magzatvíz vizsgálatra járj be!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:3gyermekes
nekem kb.5 óra alatt begyorsította a fájásokat, de nem indult be a szülés, utána elmúltak a fájások. végül oxitocinnal tessékelték ki. (nálam a magzatvíz folyt el, ezért siettették).
hasam is mnet tőle, hánytam is, de nem éltem meg szörnyűségnek, a babám is extra jól érezte magát, nem kakilt bele a vízbe- összességében gyönyörű szülésem volt. szerintem ne félj tőle! remélhetőleg neked használni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!