Csak körülöttem születik meg hamarabb minden téli időszakra (dec-jan) kiírt baba, vagy más is tapasztalja ezt a környezetében?
Amikor az első babámat vártam, voltak körülöttem akkor is akörülre kiírt anyukék. Mentünk szépen sorban, maximum egy esetleg 2 héttel korábban szültek, volt aki túlhordta. Pl én is 2 nappal.
Most is ismerősök, fórumozók, sőt kolegák is sokan vagyunk december végére januárra kiírva, és nagyon sokan már szültek közülük.
Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel,hogy ez egy szerencsétlen véletlen, vagy van valami a "levegőben".
Én nyáron szültem júliusban. 11-re voltam kiírva egy velem egykorú, alakú rokonnal együtt :)) Ő Július 11 helyett 3-án megszült. Többi anyuka, akikkel védőnőnél találkoztam és velem egy időpontban voltak kiírva, mindenki hamarabb szült. Nagyon le voltam 'hangolódva' ezért, de siettetni nem akartam semmit.
Végül 15-én uh-ból toltak a műtőbe. Szívhang kielégítő, méhlepény kritikus, magzatvíz szinte semmi és, akkor a köldökzsinórról ne is beszéljünk..
Volt orvosom kezdetektől, de a ő a frontra várt, hátha beindulok. 36. héttől 1000 voltam, tudtam, hogy csoda nem fog történni.. 27. héten pedig beindult a szülés, de akkor visszatartották.
a szomszéd utcában a csajszi, január 1.-e volt kiírva, és 3 napja megszült...:)
minden oké volt, egyszerűen beindult.
én január 20.-ra vagyok kiírva, de tutira érzem, hogy előbb jön majd.
Pont a napokban beszéltük a párommal, h mostanában korábban jönnek a babák. Körülöttunk is van ilyen, egyre több.
Második valaszoló, te sokkal hamarabb szültél. Hány hetre? Minden rendben a babával? Mekkora volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!