Hogyan lehetne kivédeni, hogy a baba elkapja a betegséget?
Én a szüléssel "elfelejtettem" beteg lenni! Annyira izgultam, örültem, áradt voltam, tettem-vettem a bab körül, hogy a betegség nagyjából elillant. Néha fújtam még az orrom, picit köhögtem, de semmi komoly.
Amúgy tett majd cicire sokszor a babát, hogy hamar legyen tejed és azzal megvéded őt, amennyire lehet.
Az ottani nővérkéktől pedig majd kérj tanácsot, segítséget.
Én betegen szültem, a bébit ugye szűrik fertőzésre, na neki poz lett, antibiotikumot kapott azonnal, annyi, hogy napi kétszer szúrták szegényt. 3nappal voltunk tovább bent, mint amúgy. De teljesen jól volt a kicsi, én nem.
Plusz a tejjel már kap ellenanyagot, ami benned ott van, így mégse lesz olyan nagy gond.
Ebben az esetben is kap a baba gyógyszeres kezelést, ha elkapná. Szűrik. Emlékszem, mikor első napos volt a szentem és a gyerekorvos közölte beteg a kicsi szurizni fogják napi kétszer. Én meg tiszta takony voltam még.
Nyugi, semmi baj nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!