Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés után mikor...

Császáros szülés után mikor érheti először víz a sebet? Hogy kell tusolni császár után? Te hogy oldottad meg?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát, én már a műtét utáni első tusolásnál (miután felkelhettem az ágyból) leáztattam véletlenül a kötést, így nyilván bőven érte víz is a sebemet. Utána a nővér újra bekötötte, 5.nap reggelén meg a doki kötötte be újra, amikor lecsípte a varrataim széleit. Addig meg vigyáztam rá minden tusolásnál, de nem emlékszem, hogy túlzásba vittem volna... :)
2011. nov. 30. 13:44
 12/14 ZsZs27 ***** válasza:
Bocs, hogy kérdezek! Miért kell ennyi ideig rajta lenni a kötésnek? Az biztos, hogy se nekem, se a szobatársaimnak a 3. naptól már nem volt leragasztva. És nekünk az orvosok vették le.
2011. dec. 1. 15:33
 13/14 Annamari1995 válasza:
Sziasztok nekem mar vagy 2 hete le van kotve a sebem es csak jovohet kedden vehetem le a kotest a varrat benne van meg es azt szeretnem tudni hogy ha jovoheten kedden ha leveszem a kotest akkor erheti-e majd viz a sebet? A varrattal mar az orvos nem foglalkozik azt mondta hogy majd 1 ev mulva kibukik es kitudom venni.
2016. márc. 11. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:
1 év múlva kibukik??? Ez mi? Miért nem szedte ki? 2-3 hétig.lekötve szerintem borzasztóan sok, én holnap vehetem le, lesz a 6. nap
2016. nov. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!