Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Manapság mennyit akar lerántan...

Nastic kérdése:

Manapság mennyit akar lerántani az emberről egy átlagos szülész összesen?

Figyelt kérdés
Tehát mi az az összeg amiért mosolyogva nyújtja a kezét a vizitektől a végső alkalomig? (az esetben persze ha nem meséled el neki hogy ha nem lesz egészséges a gyerek ő sem fog az maradni.)
2011. nov. 28. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kisváros. Az én dokim egy-egy rendelés alkalmával 2800-3000ft-ot kér el. Rákérdeztem, hogy mennyi lesz majd a szülés és azt mondta, hogy neki nincs megszabott tarifája, adjunk amennyit gondolunk. Én kb. 30ezret fogok adni, de függ attól, hogy milyen lesz a hozzáállása.
2011. nov. 29. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ide írom a tapasztalatomat, mert nem a Szüléshez tartozik, de a hálapénzzel van összefüggésben.

Vidéki kórház, SEBÉSZETI AMBULANCIA. Epekő miatt kellett mennem. Behív a doki, közli, hogy ekkor és ekkor műtét, mert nagy a kő és baj lehet. Hangsúlyozom, elmentem a rendelésre, és éppen ő volt az ambulancián, nem fogadtam meg. Hazamenetel napján Édesanyám vár, a doki behív minket a kezelőbe, a kezembe nyomja a zárójelentést, a recepteket, és édesen mosolyogva közli, hogy "Én ezért szoktam ám kapni valamit, de talán majd kedden a kontrollon." Se köpni, se nyelni nem tudtam hirtelen, sosem aláztak meg ennyire. Nem mentem vissza kontrollra.

2011. dec. 1. 00:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ne te szégyeld magad! Én simán rávágtam volna, hogy igen, a fizetését, amit az adómból vonnak! Utálom az ilyen pofátlanságot.
2011. dec. 1. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!