A császármetszés az szülésnek minősül?
19. vagyok, és a 20.-ra reagálnék. Figyelmetlenül olvastál. Egyáltalán nem azt írtam, hogy csak a vajúdástól lesz szülés a szülés (hiszen sok olyan császár is van, amikor a vajúdás végén derül ki hogy nem tud megszületni a baba). Hanem pont hogy attól, hogy együtt végigcsinálják a dolgot az anyuka és a gyerek.
Ha belegondolsz, a császáros gyerekek többsége meg sem születne, ergo nem élne (tovább lehet gondolni, hogy az anyukákkal mi történne), pont ezért kell segíteni nekik. Régen nem véletlenül halt bele annyi anya és kisbaba a szülésbe/születésbe.
(Amúgy nem értem, hogy ha valaki kiír egy kérdést, és kap rá valamilyen választ, miért pontozza le, ha éppen nem egyezik az ő véleményével. Nem azért írta ki, hogy különböző emberek véleményét, látásmódját megtudja? Na mindegy.)
kedves 25-ös,nem rosszból,és kívánom,h minden jól menjen neked mindig,de kipróbálhatnál egy császármetszést 16 óra vajúdás után...
Azt hiszem megváltozna a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!