19 hetes vagyok a kislányommal. Sajnos egy ritka fejlődési rendellenesség miatt megszakítással fejeződik be a terhesség. A kérdésem, h mivel megkell őt szülnöm, kaphatok e fájdalomcsillapítót vagy ez ilyenkor nem jár?
20.51 vagyok.
A méhszájtágítót is valószínű,hogy reggel teszik fel,ha reggel mész be,de ha délután akkor este,vagy késődélután és reggelre kitágulsz.Ez elég fájdalmas,ahogy tudom,bár még nem volt abortuszom sem hál'istennek.A legborzasztóbb az,hogy ha az oxitocin nem hat,sokáig bent kell lenned,le fog folyni jó sok üveg:S,kellemetlen lesz:S,de muszáj kibírnod:(
Azt megszabad kérdezni,hogy mi baja a babának,vagy az már túl személyes?Bocsánat ha pofátlan vagyok,nem kell válaszolnod,mert így is elég fájdalmas lehet:(
20.49.-es köszönöm a válaszod.
Azért gondoltam, h reggel mert h éhgyomorra lesz e szülés, mert azt mondta a volt dokim, h szülés után elaltatnak mert csinállnak 1 egészségügyi kaparást. Viszont azt csak éhgyomorra szokták h nehogy rosszul legyen az ember ha megébred.
Még 1 kérdés, nagyon fontos, kb meddig tart az egész? hány óra? Nekem volt már 1 sima szülésem, akkor talán tágítót azt nem adnak? huh, nagyon félek, lehet főleg azért , mert hiába tettem meg mindent mégis rosszul végződőtt a kisbabám sorsa.
ott lesz a párom, nélküle nem is tudom mit csinálnék, jó h lehet ott vki aki ismeri a gondolataimat és támogat...
Köszönöm a válaszokat, holnap még visszatérek és átolvasom amit irtatok. Jóéjt mindenkinek!
Sziasztok
#18.
Aranyos kérdés, de 12 éve írta ki a kérdésedhez képest! 😁
(Én is jártam már így, annyira megindító volt a kérdés) 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!