Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 19 hetes vagyok a kislányommal...

19 hetes vagyok a kislányommal. Sajnos egy ritka fejlődési rendellenesség miatt megszakítással fejeződik be a terhesség. A kérdésem, h mivel megkell őt szülnöm, kaphatok e fájdalomcsillapítót vagy ez ilyenkor nem jár?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, féltem őt is, nagyon fáj, h igy alakult. Kérem aki tud erről vmit íron. És ha az 1sz. Női klinikáról tudja, h hogy mennek ott az ilyen dolgok? ! Köszönöm
2009. máj. 12. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

20.51 vagyok.

A méhszájtágítót is valószínű,hogy reggel teszik fel,ha reggel mész be,de ha délután akkor este,vagy késődélután és reggelre kitágulsz.Ez elég fájdalmas,ahogy tudom,bár még nem volt abortuszom sem hál'istennek.A legborzasztóbb az,hogy ha az oxitocin nem hat,sokáig bent kell lenned,le fog folyni jó sok üveg:S,kellemetlen lesz:S,de muszáj kibírnod:(

Azt megszabad kérdezni,hogy mi baja a babának,vagy az már túl személyes?Bocsánat ha pofátlan vagyok,nem kell válaszolnod,mert így is elég fájdalmas lehet:(

2009. máj. 12. 21:31
 12/19 A kérdező kommentje:

20.49.-es köszönöm a válaszod.

Azért gondoltam, h reggel mert h éhgyomorra lesz e szülés, mert azt mondta a volt dokim, h szülés után elaltatnak mert csinállnak 1 egészségügyi kaparást. Viszont azt csak éhgyomorra szokták h nehogy rosszul legyen az ember ha megébred.

Még 1 kérdés, nagyon fontos, kb meddig tart az egész? hány óra? Nekem volt már 1 sima szülésem, akkor talán tágítót azt nem adnak? huh, nagyon félek, lehet főleg azért , mert hiába tettem meg mindent mégis rosszul végződőtt a kisbabám sorsa.

ott lesz a párom, nélküle nem is tudom mit csinálnék, jó h lehet ott vki aki ismeri a gondolataimat és támogat...

2009. máj. 12. 21:33
 13/19 A kérdező kommentje:
A baba lába jobb lába rendellenes, csonka, nem fejlett, ezenkívűl ha megszületene val.színű h életét kerekesszékbe kellene töltese, és azt már nem vártam meg, h krómoszóma vizsg, csinálljanak, de nagy valószinűséggel ilyen bajok is vannak vele sajnos.
2009. máj. 12. 21:38
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, holnap még visszatérek és átolvasom amit irtatok. Jóéjt mindenkinek!

Sziasztok

2009. máj. 12. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
20.52 vagyok ismét.Ha már volt egy szülésed,akkor valahogy másképp lesz,de tágítani akkor is fognak.Azthiszem akkor úgy van,hogy egyre nagyobbakat tesznek fel,vagy vmi ilyesmi:S
2009. máj. 12. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nagyon sajnálom,ami Veled történt.Én 27hetesen szültem halva,reggel 8kor állapitották meg,hogy meghalt,és sajnos nem tágultam,akármit is csináltak velem,igy éjjel 11:30ra lett meg.Nagyon sok fájdalomcsillapito szurit kaptam,mert a kislányom nem élt,igy csak az én érdekemet nézték.Végül burkot repesztettek nagy nehezen,és akkor sikerült megszülnöm.Szinte végig 3 perces fájásaim voltak.És ahogy elöttem is irták,igazábol nem a testi fájdalom a nagyobb,hanem a lelki.Sok eröt,és mielöbbi gyogyulást a testednek,és a lelkednek.
2009. máj. 13. 08:24
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Nekem "csak" egy 11 hetes missed ab-om volt, és azt kell mondjam Neked, hogy velem teljesen normálisan, kedvesen bántak, pedig én éjjel mentem be a korházba mert nagyon görcsöltem! Én nekem az volt a meglátasom, hogy nem azokkal a nőkkel voltak "ellenségesek" akik muszájból teszik mert beteg a Baba és az orvos ezt javasolja, hanem azokkal a nökkel éreztetik, az ellenszenvüket, akik a felelőtlenségük miatt esnek teherbe! Sztem ők meg is érdemlik!!
2009. máj. 13. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:
hogy vagy kérdező?elveteted a beteg babát?
2021. dec. 31. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:

#18.

Aranyos kérdés, de 12 éve írta ki a kérdésedhez képest! 😁

(Én is jártam már így, annyira megindító volt a kérdés) 😅

2022. okt. 16. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!