Van itt olyan kismama aki januar 20-ikan kell szuljon? Hogy telnek a napjaitok?
Szia.
Én január 20-ra vagyok kiirva :)
Nekem mostanában tanulással, pihenéssel és a babaszoba felújitásával telnek a napjaim. Jövőhéten vizsgázok, addigra talán kész lesz a babaszoba is és utána jöhet a mosás, vasalás. Már nagyon várom, hogy elkezdhessem. De persze, csak mindent szép lassan tudok csinálni, ugyan is 1100-as a méhszájam és jóslóim is vannak. Remélem nem indul meg hamarabb a szülés mint kellene...
Te hogy vagy? Hol fogsz szülni?
Sziasztok,
én is pontosan január 20.-ra vagyok kiírva, bár a dokim szerint, valószínüleg előbb meg lesz a babám, de ki tudja.
Én már nehezen viselem, hatalmas a pocakom és folyton fáj valamim. Hajat mosni alig bírok, a derekam majd leszakad, nagyon nehéz. Ezeket az első babámnál az utolsó 2 hétben éreztem. Ő 38 hetesen született és kisfiú, 3 éves.
Most kislányunk lesz.
A II. Nőin fogok szülni most is Bp.-en.
Már nagyon várom, remélem a december hamar elmegy, aztán már tényleg visszaszámlálás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!