Az ilyen minek számít? Sima keményedésnek? (Többit lent)
Tegnap 1,5-2 percenként befeszült a hasam úgy 10-15mp-re. Picit keményebb is lett, de nem kőkemény. Habár második baba, de az elsőnél nem volt se keményedésem, sem jóslom, ezért nem tudom hogy ez keményedésnek számít-e, vagy csak az számít annak amikor kőkemény a hasad és tart vagy 30mp-ig?
35hkm
Nekem azt mondta a doki,hogy az ilyen rövid ideig tartók nem nagyon számítanak.De normális mert készül a méhed a szülésre..
Az igazi "fájások" eltartanak 40-60mp is:)
Én a minap éjjel voltam úgy hogy 1,5 órán keresztül voltak 10 perces fájásaim,volt amelyik csak 40 mp-ig tartott,de volt amelyik 1 percnél is több volt.Már ébresztettem apát hogy itt az idő.Elmentem zuhanyozni és a jó meleg víztől elmúlottak:)Nekem is keményedik most is a hasam,de nagyon gyengén és alig tart 10 mp-ig..
37 hkm..
Köszönöm a válaszod!
De akkor ezek szerint ezt nézhetem keményedésnek? vagy annak túl gyenge volt?
hááááát...
nekem az elsővel semmi ilyesmi nem volt, "érzés" nélkül nyílt ki a méhszájam, így 3 ujjnyinál burokrepesztéssel indították, és csak onnantól lettek fájások.
azután a 2. babával egy pénteki napon ilyenek voltak nekem is, illetve ha a wc-n ültem, akkor már olyasmi érzés volt, mintha a hüvelyemben lenne a baba. így gondoltam, nyílik a méhszájam, meg a baba feje beilleszkedett. De befeküdtem egy kád vízbe, és ettől elmúltak.
aztán 2 napig semmi sem volt. a harmadik napon ismét jöttek ilyenek, és kíváncsiságból néztem az órát: 5 percenként jöttek, 10-5 mp-esek voltak, de nem fájt, csak kellemetlen volt. 1 óra elteltével 45 mp-es lett, és fájt. ezért befeküdtem 1 kád meleg vízbe, és figyeltem, hogy szabályos 5 perces fájásaim vannak, olyan fog-összeszorítósak... áthívtam a mamát a tesóhoz, apával kocsiba ültünk, és már tolófájásokkal értünk be a kórházba. 30 perc múlva már a mellemen volt a pici!
szia
dolgozik a bébi nem sokára lehet kibújik,erősödik minden most odalent.ez még nem fájás.azt tudni fogod.:)
könnyű szűlést 2gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!