Érezni vmit a szülés elötti napokban amiről lehetett következtetni hogy lassan itt az ideje?
Nem biztos.
Esetleg a nyákdugó elmehet a szülés előtti 2 napban, bár többnyire csak szülés közben.
Szia!
Engem a doki a kiírt nap utáni reggelre hívott egy vizsgálatra, és legnagyobb megdöbbenésemre közölte velem, hogy maradnom is kell, mert már 3 ujjnyira ki vagyok tágulva, és délután 5-kor meg is lett a bébi, igaz burkot repesztett, meg kaptam infúziót is.
Előző este beszélgettük a barátokkal, hogy ebből még vagy egy hétig nem lesz semmi, mert én nem éreztem. Se fájás, se magzatvíz, se nyákdugó...
Az infúzió után bezzeg jöttek a fájások dögivel:)
Sok sikert a bébihez!
1 hónapos kislány anyukája
Szia!
Nekem szülés előtt 3 nappal már rendszeres időközönként (15 perc) fájt a hasam alja, de az nst nem mutatta. A nyákdugó is kijött 2-3 részletben és nagyon gyakran jártam pisilni (fél óránként éjszaka is). Mégis burkot kellett repeszteni. Mindenkinél más!
Szia!
Nekem szülés előtt két nappal felduzzadt az arcom a szám megdagadtak a kezeim.Másnap reggel olyan érzésem volt minha megjött volna 15 perces fájásaim voltak és kb fél óránként mennem kellett nagy WC-re./Természet beöntése:):)/
Majd lassan kilökődött a nyákdugó és szivárgott a magzatvíz.Másnap du.-ra lett meg a lányom.:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!