Van olyan hogy az anyuka annyira kimerült hogy nem bír elég erősen nyomni, és emiatt bennreked a baba? Vagy oxigénhiányos lesz?
Figyelt kérdés
Nemrég szültem a másodikat, és már úgy álltam neki hogy 48 órát nem aludtam a jóslófájások miatt. Már a tolófájások elején úgy éreztem elhagyott minden erőm, remegtem, szédültem, csillagokat láttam. De valahogy mégis sikerült harmadikra kinyomni a babám, de utána már egy tűt nem bírtam volna megemelni.
Belegondoltam, hogy mi van ha vki nem bír akkorát nyomni, vagy elhagyja magát és meg sem próbál? Múlhat ezen a baba élete?
2011. nov. 10. 21:31
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már értem hogy működik ez!
2011. nov. 13. 11:20
12/12 anonim válasza:
Az én hasamra is a doki teljes testével ránehezedett, úgy nyomta ki belőlem a lányom. :) Én akkor kiabáltam, hogy ne-ne-ne, de utólag mondták, hogy muszáj volt, mert már csökkent a szívhangja, ha nem segít rá, akkor császár lett volna a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!