Szüléskor hányat nyomtatok mire kibujt a babátok?
Nekem 6 tolófájás volt és minden fájás alatt 3x nyomtam, tehát összesen 18 nyomásra volt kint a babám, de amikor kibújt majdnem megkérdeztem, hogy ennyi volt?, mert bár akkor fájt, de amint kibújt már minden szép és jó volt :)
Amúgy a szülésznőm azt mondta hogy egy rendes fájás legalább fél percig tart, de egy percnél sohasem tart tovább. Nálam ez így is volt, egy fájás kb. 50 mp-ig tartott.
kb5 alatt kint volt, nagyon ügyes baba.
egy tolófájás kb.5-10mp volt, aztán kis pihi, és jött a következő.
nekem ez a része kifejezetten könnyű volt, a tágulásos fájások sokkal jobban fájtak.
Hármat nyomtam, az első kettőnél el sem indult, a harmadikra viszont egyben kibújt, annyira elszántan nyomtam. Szinte elviselhetetlen és hosszú, tolófájásaim voltak, ez is ösztönzött hogy minél előbb kint legyen a babám. Pedig már úgy éreztem elhagyott az erőm.
Egy fájás alatt kétszer kel levegőt venni hátra hajtott fejjel, és előre hajtva kell kifújni nyomás közben.
Szia!
Első baba :) 3,5 kg, és 59 cm volt. 3. tolófájásra és 20 perc alatt megvolt.
Mondjuk én már benn voltam a kórházban előtte egy hónappal mert végig nyitva voltam 5 cm-re. Onnan meg már villámgyorsan megvolt a kicsim, hiába volt nagy.
1 tolófájás alatt mind a 3x két nyomással.
Egy tolófájás alatt simán tudsz kettőt is nyomni,úgy,hogy egy levegővételnyit "pihensz" rá.
Üdv:3gyermekes
5 fájásra bújt ki a lányom, ebből az első háromnál folyton visszacsúszott - az utolsó kettővel bújt ki rendesen.
15 perc volt a kitolási szakasz, a lányom 2900 grammal és 49 centivel érkezett - alig két hete. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!