Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek szülés után...

Volt valakinek szülés után méhsüllyedése? , vagy hüvelyfalsüllyedése?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat várok,mi a tünete?hogyan orvosolták a problémát?valakinek emiatt kivették-e a méhét?hogy lehet ezzel együtt élni,stb.

Légyszi írjatok, mert nekem is ez a problémám.7 hete szültem.

2011. nov. 4. 16:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sziasztok! Elég régi kérdés, de hátha nézitek. Hüvelysúlyokat nem ajánlotta nektek egyik orvos sem? Nekem is vsn szülés után egy kisebb süllyedésem, és a nőgyógyász akinél voltam (Oláh Orsolya, ha járna hozzá más is)azt mondta hogy az intimtorna helyett lehet hüvelysúlyokat is használni de kicsit furcsának találom ezt a módszert... Érdekelne, hogy bárkinek van-e tapasztalata vele vagy javultak-e a tünetei. Elég drága ahhoz, hogy ne érjen semmit...
2016. okt. 16. 12:35
 12/12 Kov zsu válasza:
Szia! Nekem is holyag es vegbelservem lett a kisfiam megszullesebutan. En voltam a ladypower rendeloben, es kaptam huvelysulyokat. Elvileg segiteni fognak. Viszont van egy ismerosom,akinek mehsullyedese es holyag+vegbel serve is volt,fel evig edzett veluk,es teljesen helyrealltak a szervei. Ugyhogy biztos hogy hatasos,de kicsit maceras. De a keiston tornanal mindenkepp hatekonyabb. Nem tudom h olvassa e még valaki ezt a forumot...
2017. szept. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!