Hány hetesen szültétek a kisbabátokat? Egészséges (koraszülés esetén)?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 11:13
21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!
13 évvel ezelőtt volt trombozisom, most szeretnénk kisbabát és az orvos mondta, hogy koraszülött lesz és császármetszéssel jöhet a világra.
Olvastam, hogy 31 hétre született ikrek is jól vannak, akkor ha koraszülött is lesz lehet egészséges, pláne ha egy gyermeket várok.
2011. okt. 26. 11:10
22/28 anonim válasza:
Ne aggódj, egészséges babád fog születni. Az enyémek a koraszülött ikrek és most 7 hónaposan már senki meg nem mondaná róluk, hogy korababák voltak. Szerencsére fejlett már annyira az orvostudomány, hogy a koraszülött babákból is egészséges gyerkőcöket "varázsol". (Még a korábban születettekből is!) De azért azt kívánom, hogy tudd kihordani a babádat minél tovább! Jó babavárást! :-)
23/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Mennyi volt a súlyuk? Hol szülted őket? Én Szegeden szeretnék szülni, de Kecskeméten élünk, aztán meglátjuk, hogy hogyan alakul. Nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!
2011. okt. 27. 10:18
24/28 anonim válasza:
Köszönjük szépen! Picurkák voltak nagyon (bár voltak náluk még kisebbek is a PIC-en): 1360 g (41 cm) és 1490 g (42 cm). Most 7 hónaposan 7,25 g (67cm) és 7,30 g(66 cm). Úgyhogy szépen "összeszedték" magukat. Budapesten születtek a János kórházban, mert bár Székesfehérvár mellett élünk, a székesfehérvári kórházban éppen nem volt elég inkubátor (nem semmi!) és ezért szállítottak fel a Jánosba. Én azt javaslom mindenképpen olyan kórházban szülj, ahol van koraszülött intenzív, mert az nagyon macerás, ha Te az egyik kórházban vagy, a babád pedig egy másikban (ilyenről is hallottam). De nálatok úgysem lesz rá szükség, mert időre fog születni a babád!!! :-))
25/28 anonim válasza:
én a 32+5 korababás kislány mamája vagyok.
a dokid megmondta előre hogy koraszülött lesz a babád? vagy arra gondolt hogy már a 37.héten megcsászároz? vagy mit értett ezalatt?
26/28 anonim válasza:
35+6 napra született a lányom és egészséges, 3 óra alatt letudtam a szülést :))) első baba
Nem tudni hogy miért jött hamarabb, de a lényeg hogy egészséges :)
27/28 anonim válasza:
A kolléganőnek is volt trombózisa még jóval a szülés előtt és nem lett koraszülött babája és simán szült.
28/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem májvéna trombozisom volt, ezért nem tudnám kihordani a terhességet és kizárólag császármetszéssel szülhetek. A kolléganődnek hol volt trombozisa? Használt vérhígítót a terhesség alatt? Mi volt az oka a trombozis kialakulásának?
2011. nov. 2. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!