Az hogy valaki nagy babát szül, jelentheti az is, hogy anyuka full egészséges, a lepény szuperül működik, a baba mindent jól hasznosít?
Köszönöm a válaszokat.
Én fiam csak 3700-zal született,és már azt is sokallták a kollegák ismerősök... nem mintha törödtem volna vele, csak úgy bennem maradt, hogy sokat kiakadtak ezen a méreten! :)
A kicsi "kismacska" lett- 2.5kg, de nem azért mert bagóztam vagy valami- táplálékhiányos lett pedig vitamint is szedtem vele, csak a köldökzsinór nagyon sokszor rá volt tekeredve. SOkszor jártam UH-ra miatta, mert figyelték- hiába mondják, hogy nem törödnek azzal, hogy áll a köldökzsinór, de nálam azt mondták, nem lehet figyelmen kívül hagyni. Így utólag annak tulajdonították, hogy a súlya csak ennyi lett, de szerencsére egészséges, csak súlyban maradt le, de idekint 3hónap alatt behozta súlyban a nagyot. :)
Jah- vele meg hallgathattam, hogy úristen de kicsi ez a gyerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!