Az alábbi orvoskról/klinikáról milyen a véleményetek tapasztalatotok? Dr Rigó Barbara és dr Vida Gábor (Kútvölgyi) /Dr. Páczai Anita (Jahn Ferenc) /dr Pop Andrea (Szent István) /dr. Bábinszki Ágota és dr Varsányi Hajnalka (Telki)?
Nézelődtem már interneten illetve körbekérdezősködtem és ők voltak szimpatikusak,őket ajánlották.Dr Pop Andreánál pár éve voltam egyszer,szimpi volt,illetve a tesóm Vida Gábornál szült,ennyi személyes tapasztalatom van velük kapcsolatban.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Dr.Rose-ban egy orvos van,egy nap után el kell jönnöd,ráadásul árak tekintetében se semmi,szerintem 1,5 m ft körül lenne vagy még több terhességgondozás+szülés,az nagyon sok.
Intimissimibe,és H&M-ben is lehet kapni 1000ft körül ilyen szemletakarító ellenzőt(nem tudom mi a pontos neve),az esetleg jó lehet:)
Ma voltam a Telkiben,Varsányi dr.nőnél.
Kedves volt,szimpatikus,de nem őt választom,hanem Nega Doktornőt és a Róbert Klinikát.Ott olyan alaposak,figyelmesek voltak,hogy érztem,hogy ez lesz a mi helyünk:):)
Az anyukák mindig megérzik, hová kell menni :-)
Sok sikert a babához!
Háát,meglátjuk.
Én nagyon bíztam a Kútvölgyiben is.
Még mindig "egyben"?:)
Szia!
Megszületett a pici?Láthatatlanban is gratulálok!Remélem minden rendben ment és jól vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!