5 napja szultem, es nagyon gyengenek erzem magam, sokszor az az erzesem, hogy ajulok el, ez meddig tart? Mas is igy van ezzel?
Szia!
Nekem ez négy hétig tarott a teljes gyógyulásom pedig három hónapig. Hüvelyi szülésem volt és nem vesztettem sok vért viszont sok és nagy roncsolódásom volt. A gyermekágyas időszakban nem véletlenül van benne az ágy szó. Ágynyugalom babának és mamának. Pihenjél sokat. Igyál sokat, egyél is, és szedjél vasat meg C vitamint mert az segíti a vas felszívódását. És fogadd el ha van segítséged, nekem sajnos nem volt más csak a férjem ő viszont egy hónapig táppénezen volt velem. Mielőbbi gyógyulást kívánok és sok boldogságot a babához. 1 éves kislány anyukája
Szerintem ez attól is lehet, hogy a szervezetedből kiürült a vitamin és az ásványi anyag.
Engem akkor a görcs rántott össze, és úgy vacogtam, rémísztő volt. Szerintem szedjél vitaminkészítményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!