Mozejkó László doktornál hogy zajlik egy szülés levezetése? Ha vannak tapasztalataitok vele kapcsolatban örülnék, ha megosztanátok velem pro és konntra is jöhet.
Szia!
Én most júliusba szültem nála 3750gros 58cmes kisbabámat.Igaz már mikor jöttek a fájások már mondogattam hogy nem akarok nála szülni.Segít amiben tud.Igaz tönkre is tette a testemet.Az ilyen nagy babát amit én szültem császározni kellett volna és nem hagyni hogy 2órán keresztül csak nyomjak.A babámnak már nem volt levegője sem rendesen de akkor sem tett semmit.Miután nagynehezen meg lett a baba akkor össze varrt stb.Bejött hozzám is mindennap.3nap után kiszedte a varratokat és haza küldött.Ez egy hétfői nap volt.Azon a héten pénteken egy rohadó tampont szedtek ki belőlem.Amit még szülés után mikor össze varrt hagyott fent.ENgem és a babámat kishíján elvitt a gyermek ágyi láz.Lassan már 2hónapja megszültem és még mindig nem vagyok rendbe.
Persze ez csak én vagyok.De lehet másnál is baszott el dolgokat.És nem az a legrosszabb hogy bunnkó,hanem az hogy figyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!