Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mozejkó László doktornál hogy...

Mozejkó László doktornál hogy zajlik egy szülés levezetése? Ha vannak tapasztalataitok vele kapcsolatban örülnék, ha megosztanátok velem pro és konntra is jöhet.

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kicsit több tisztelettel lehetne a nők iránt,és nem kéne bunkóságokat beszólni,miután az ember 6!!! órát vár a váróban,hogy bemehessen hozzá!Eléggé lenéző.Bár ez nem zárja ki,hogy jó szakember,mert a munkájára mondjuk nem panaszkodhatok!
2010. febr. 5. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja, van egyfajta stílusa, vagy stílustalansága. Mindenesetre tudom hogy skorpió, mert egyszer megjegyezte, hogy egy napon születtünk, és ez valamennyire mentesíti. Én a nyers bunkóságának köszönhetem, hogy természetesen, fájdalomcsillapító nélkül tudtam szülni. Egyszer kétszer kértem, amég vajúdtam ,de úgy leoltott, hogy aztán többször nem mertem:S
2010. febr. 5. 17:08
 13/15 anonim válasza:
2008. dec. 31.-én Mozejko doktornál született a fiam. Hozzá jártam végig, akkor még Komáromban nem volt magánrendelése, tehát az sztk. rendelésére. 32 hetesen kértem fel, hogy nála szülhessek. nagyon meg voltam vele elégedve, rendes volt végig, pedig ingyen kezelt végig. A szülésnél homeopátiát is alkalmazott, gyorsan, komplikációmentesen lezajlott. Az ott töltött 4 nap alatt többször benézett, a babára is ránézett. Most 11 hetes terhes vagyok. Ismét hozzá járok. Velem soha nem volt bunkó.
2010. febr. 17. 20:01
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Én most júliusba szültem nála 3750gros 58cmes kisbabámat.Igaz már mikor jöttek a fájások már mondogattam hogy nem akarok nála szülni.Segít amiben tud.Igaz tönkre is tette a testemet.Az ilyen nagy babát amit én szültem császározni kellett volna és nem hagyni hogy 2órán keresztül csak nyomjak.A babámnak már nem volt levegője sem rendesen de akkor sem tett semmit.Miután nagynehezen meg lett a baba akkor össze varrt stb.Bejött hozzám is mindennap.3nap után kiszedte a varratokat és haza küldött.Ez egy hétfői nap volt.Azon a héten pénteken egy rohadó tampont szedtek ki belőlem.Amit még szülés után mikor össze varrt hagyott fent.ENgem és a babámat kishíján elvitt a gyermek ágyi láz.Lassan már 2hónapja megszültem és még mindig nem vagyok rendbe.

Persze ez csak én vagyok.De lehet másnál is baszott el dolgokat.És nem az a legrosszabb hogy bunnkó,hanem az hogy figyelmetlen.

2010. szept. 1. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz az orvos, aki most Pápán rendel a Szalmavári utcán?
2023. jan. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!