Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülést jelző fájások...

A szülést jelző fájások kezdetkor is már minden esetben erősnek mondhatóak, vagy mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
Nekem 37 hetesen vannak olyan fájások közbe ami enhye menstruációs görcsre emlékeztet. Attól félek, ha korábban jönne mint 40. hét akkor el tudom majd dönteni, hogy AZOK a fájások a jövetelét jelzőek-e amiket érzek?
2008. márc. 15. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, meg fogod őket ismerni. Mivel egyre jobban fog fájni, és sűrűsödni is fognak. Lehet elfolyik közben a magzatvíz, vagy eltávozik a nyákdugó. Tehát ne félj. Ha pedig mégis vak lárma, hm hát előfordul az ilyen, akkor sem kell szégyenli magad más is tévedett már. Jó babavárást, és szép szülést kívánok.
2008. márc. 15. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mentem be a kórházba, hogy elkezdett folyni a magzatvizem, és egyáltalán nem voltak fájásaim. Pár óra múlva elkezdődtek, majd egyre erősödtek, sűrűsödtek. Mindenki írja, de tényleg hidd el, ezt a fájdalmat fel lehet ismerni és nem téveszted össze semmivel. Sokkal erősebbek és intenzívebbek a menstruációs görcsöknél. Kitartást kívánok!
2008. márc. 15. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Biztos, hogy fel fogod ismerni, de az erőssége egyénenként változó. Én már az első fájásnál biztos voltam benne, hogy EZ AZ, alig vártam, hogy leteljen az idő (ami aztán 19 perc lett) és jöjjön a következő. Viszont olyan erős volt már az elejétől kezdve a fájás, hogy bár korábban semmi félelem sem volt bennem, mégis eszembe jutott, hogy mindenki azt mondta, a kezdethez semmi a végéhez képest. Úgyhogy eléggé beijedtem, hogy mi jöhet még, mert hosszan tartó erős fájásaim voltak. Utólag már tudom, hogy ezek az erős és hosszú fájások meg is hozták az eredményt, a végére sem lett rosszabb, csak sűrűbb, és 6 óra múlva már a hasamon pihegett a babám. Szép szülést kívánok!
2008. márc. 15. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2008. márc. 16. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!