Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült mostanában (vagy...

Ki szült mostanában (vagy szülni fog) Békéscsabán Dr. Maczó Norbertnél?

Figyelt kérdés
Megkérdezted,hogy mennyiért vállalja a szülést?A magánrendelésének tízszerese?Vagy konkrét árat mondott?Hány hetesen kérted fel a szülés levezetésére?
2009. ápr. 30. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Barátnőm nála szült 14hónapja. 60.000 a tarifája.

azt nem tudom mikor fogadta fel.

2009. ápr. 30. 13:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. ápr. 30. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki mondta azt h 60 ezer ?????????????? Azt szokta mondani, hogy nem lát bele a pénztárcánkba így sose szokott konkrét összeget mondani, amennyire mi gondolunk annyit kér.
2009. dec. 29. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Miért hazudnék?????

2009. dec. 30. 14:49
 5/9 anonim válasza:
Ez nem magánkórház, hogy egy szülésnek megszabott ára legyen. Nem tudtam, hogy ez most már így működik. Meg kell kérdezni, hogy mennyi lesz? Számlát is ad? Vagy, hogy van ez most? Változott valami azt tudom, hogy ha válaszott orvost szeretnénk, de le vagyok maradva úgy látszik.
2009. dec. 31. 10:49
 6/9 anonim válasza:
Jaj, nézi a pénztárcámat is? Akkor rakok bele egy kisebb uborkát, hogy vastagabbnak nézzen ki.
2009. dec. 31. 10:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megkérdeztem Maczót a szülési tarifáról, mivel augusztusban nála szültem!!! Azt mondta, hogy amennyit gondolok, ezen nem fogunk összeveszni!!! 30ezret adtam neki és azóta is hozzá járok és nem keveselte a pénzt.Nem hangulat ember,nagyon emberséges és segítőkész!

Boldog Új Évet Nektek!

4,5 hós kisfiú anyukája

2009. dec. 31. 14:26
 8/9 anonim válasza:
Hogy kell neki adni? Szülés előtt kéri a pénzt, vagy utána fogadja el?
2010. jan. 10. 01:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Maczó nem az a fajta aki kéri a pénzt.Szülés előtt szerintem el sem fogadná.Nekem jól jött ki a munkaideje,mert pont dolgozott amikor hazajöhettem a kórházból.Megírta a zárómat és akkor adtam neki oda a borítékot.Meg sem nézte, megköszönte és elrakta.

Te mikorra vagy kiírva?

2010. jan. 10. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!