Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Szent Imrében tényleg nem...

A Szent Imrében tényleg nem engedik, h én fürdessem a babát?

Figyelt kérdés
A védőnő mondta,h mindíg az éjszakás nővér fürdeti a babákat és felejtsem el,h majd én fürdethetem bent.:-(
2009. ápr. 29. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát 3 éve még biztosan így volt. Most nem tudom.
2009. ápr. 30. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem. Legalábbis amikor én voltam fel sem merült hogy én csináljam. Naponta 1x be kellett vinni a nővérszobába és megfürdették... De érdemes rákérdezni (bár sztem nincs sok értelme, max ha nagyon rendes vmelyik nővér)
2009. ápr. 30. 02:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én máshol szültem (SOTE II), tehát érdemben nem fogok tudni válaszolni, de

-a Sote-n minden este elvitték a babákat, és egyiket a másik után gyorsan lemosták a csap alatt.

-ha nagyon akarod, biztos megnézheted

-nincs hagyományos kád erre a célra, nagy mosogató fölé teszik őket és folyó víz alá dugják.

-kisebb gondod is nagyobb lesz annál, h megfürdetheted-e.

-valszeg 3-4 napnál többet nem lesztek benn, aztán otthon lesz több éved babát fürdetni.

-a technikát nem fogod tudni ellesni tőlük, pont azért, mert nem kádban "pancsi-pancsi" van, hanem hipp-hopp lemossák, aztán már dugják is a csap alá a következő kicsit.

-amikor 50 gyerek üvölt a fülükbe és mihamarabb végezni akarnak, nem biztos, h tolerálják azt, h anyuka ott "fürcsikéztet" 20 percig. Ráadásul olyankor mérik őket, meg ilyenek, nagy a hajtás!

Szóval szerintem a Szt. Imrében sincs ez másként, de emiatt ne légy elkeseredve, otthon annyit fürdetheted a babád, amennyit csak akarod! :)

Amúgy nagyon kedvesek általában mindenhol a csecsemősök, nézni biztos szabad a fürdetést (én is megnéztem, bár eszembe se jutott, h fürdessem).

Próbálj a kórházban pihenni, amennyit csak tudsz, mert otthon muszáj lesz helytállni!

Üdv:

6 hós baba anyukája

2009. ápr. 30. 05:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ÉN OTT SZÜLTEM ÉS TÉNYLEG NEM ENGEDIK.CSAK HA AKAROD AKKOR MEGNÉZHETED,HOGY HOGYAN CSINÁLJÁK.
2009. ápr. 30. 06:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem minden kórházban így megy ez, tehát nagyon kevés helyen engedik, hogy te fürdesd. De szerintem ez jó, mert legalább egy nap van fél órád arra, hogy amíg a gyereket visszaviszik lezuhanyozz vagy pihengess. A szülés után úgyis olyan fáradt leszel.
2009. ápr. 30. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ott szültem, de nem jutott eszembe, hogy én fürdessem a babát. Inkább én mentem el gyorsan fürödni, kajálni stb. Jó volt egy kis pihenő, amikor elvitték, de ez kb. 20 perc volt. Ha szeretnéd, jelen lehetsz a fürdetésnél, megmutatják, hogyan kell. Könnyű szülést neked!
2009. ápr. 30. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia szerintem azalatt a kis idő alatt inkább pihenj, használj ki minden percet,utána mikor haza hozod a babát úgyis te fogod minden nap fűrdetni.És azt még hozzá teszem amikor haza hozod a babát nem sok időd lesz az otthoni dolgokra, na meg pihenésre se lesz időd, éjjel nappal talpon kell lened nekem 3 éves a gyerekem és még most is éjjelente 4-5 fel szokot kelni inni,pisilni stb.
2009. ápr. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!