Szerintetek? (méhszáj) Többi lent!
Dunaújvárosból a Szent Imre tökéletesen megközelíthető. A Google szerint 67 km és 48 perc a menetidő. Tökéletes, hiszen Budapesten nem kell átmenni, ahogy beértek, rögtön ott van.
Én Észak Pesten lakom, onnan ugyanannyi volt az út Dél Budára, mint tőletek, akkor is, ha kilométerben kevesebb...
Persze Ti döntötök, csak tudd, hogy ennél messzebbre is elmennek anyukák szülni, és lehet, hogy megéri...
13:23
Jaj, ne hagyd, az sem elfogadható indok, hogy "betöltötted a 37.hetet és már nem lesz korababa"! Én betöltött 41.héten szültem császárral, 2100-volt a méhszájam (egyébként nem nem azért lett császár mert nem tágultam) de szóba sem került, hogy tágítanának. Egyébként ahogy itt sokan írták már más kérdésnél is szerintem az ilyen manuális tágításnak sok értelme nincs, és elég fájdalmas is lehet.
Egy másik kérdés: mi van akkor ha véletlenül a dokid elszámolt egy hetet (a túlhordások döntő tobbségének ez az oka), és te "túlhordanád" ha nem erőszakolná meg a méhszájadat. Akkor máris nem 37 hetes vagy, csak 36-nem hangzik túl jól...! De könyörgöm akkor sem mindegy az a 3 hét!!! Felháborító hozzáállás, de sajnos van amikor a fogadott orvosok tudnak a legkapzsibbak lenni!
Szerintem se hagyd magad! Én hasonlóan jártam, csak velem elfelejtette közölni a doki, hogy mire készül. 38. héten vasárnap reggel mentem nst-re a kórházba a szülésznőmhöz és a dokim volt az ügyeletes, mondta ha már itt vagyok megvizsgál. Gondoltam OK, nézzen csak meg, aztán nekem esett, mint az állat, soha életemben nem éreztem még olyan fájdalmat, aztán elment a nyákdugóm is. Vizsgálat után megnézte a vérnyomásom, ami 150/90 volt + vizesedtem is, úgyhogy toxémia gyanú miatt, próba oxi tesztet csinált, végül közölte, hogy ok, ma szülés lesz. 8 órán át nyomatták az oxitocint, óránként tágított kézzel, de végül szerencsére simán megszületett a kisfiam. Ja és szerdán a doki elutazott... ezért volt nekem ilyen sürgős szülni. Otthon reggel mértem a vérnyomásom 110/60 volt, persze hogy a brutál vizsgálat után felszökött hirtelen. Első gyerek volt, tapasztalatlan voltam, ha csak a gyanúja is felmerült volna bennem, hogy mire készül az orvos azonnal váltottam volna. Amúgy a terhesgondozás alatt nagyon normális volt, teljesen meg voltam elégedve vele.
Ne hagyd magad, legyél határozott és ha a baba és a Te állapotod nem igényli a beavatkozást, akkor hagyjanak mindent a maga természetes útján lezajlani!!!! Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!