Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek? (méhszáj) Többi...

Szerintetek? (méhszáj) Többi lent!

Figyelt kérdés
Ma voltunk dokinknál,37.hétben leszek holnap. Jövőhéten meg akarja nyitni a méhszájat.(Minden vasárnap töltöm a heteket!) Tudom,hogy 37.héttől már nem koraszülött,de nem értem,hogy miért akarja megnyitni?! 40.hétig nyílhat magától is nem? Annyira nem értem,előrébb akarja hozni doki a szülést,pedig én örülnék neki ha 38-39. hétig még bent lenne,már csak gyerek szoba miatt is,mert az még nincs kész. Babával,méhlepénnyel minden rendben. Ti engednétek,hogy megnyissa?
2011. okt. 8. 13:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Dunaújvárosból a Szent Imre tökéletesen megközelíthető. A Google szerint 67 km és 48 perc a menetidő. Tökéletes, hiszen Budapesten nem kell átmenni, ahogy beértek, rögtön ott van.

Én Észak Pesten lakom, onnan ugyanannyi volt az út Dél Budára, mint tőletek, akkor is, ha kilométerben kevesebb...

Persze Ti döntötök, csak tudd, hogy ennél messzebbre is elmennek anyukák szülni, és lehet, hogy megéri...

2011. okt. 8. 14:16
 12/20 A kérdező kommentje:
De,még azt sem mondta,hogy nagyon lent fekszik a bébi. Ő nyomogatta ,akkor szóltam oda,hogy most érzem igen,hogy a méhszájat nyomja. Pedig elejétől kezdve magándokim,eddig nem volt vele semmi probléma.
2011. okt. 8. 14:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát igen,most már értem miért nem akarnak sokan ebben a városban szülni.. Vannak ismerőseim akik megmondták legközelebb Pest vagy Fehérvár.. Hmmm
2011. okt. 8. 14:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Még időben vagy ahhoz, hogy válts.
2011. okt. 8. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:

13:23

Jaj, ne hagyd, az sem elfogadható indok, hogy "betöltötted a 37.hetet és már nem lesz korababa"! Én betöltött 41.héten szültem császárral, 2100-volt a méhszájam (egyébként nem nem azért lett császár mert nem tágultam) de szóba sem került, hogy tágítanának. Egyébként ahogy itt sokan írták már más kérdésnél is szerintem az ilyen manuális tágításnak sok értelme nincs, és elég fájdalmas is lehet.

Egy másik kérdés: mi van akkor ha véletlenül a dokid elszámolt egy hetet (a túlhordások döntő tobbségének ez az oka), és te "túlhordanád" ha nem erőszakolná meg a méhszájadat. Akkor máris nem 37 hetes vagy, csak 36-nem hangzik túl jól...! De könyörgöm akkor sem mindegy az a 3 hét!!! Felháborító hozzáállás, de sajnos van amikor a fogadott orvosok tudnak a legkapzsibbak lenni!

2011. okt. 8. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem se hagyd magad! Én hasonlóan jártam, csak velem elfelejtette közölni a doki, hogy mire készül. 38. héten vasárnap reggel mentem nst-re a kórházba a szülésznőmhöz és a dokim volt az ügyeletes, mondta ha már itt vagyok megvizsgál. Gondoltam OK, nézzen csak meg, aztán nekem esett, mint az állat, soha életemben nem éreztem még olyan fájdalmat, aztán elment a nyákdugóm is. Vizsgálat után megnézte a vérnyomásom, ami 150/90 volt + vizesedtem is, úgyhogy toxémia gyanú miatt, próba oxi tesztet csinált, végül közölte, hogy ok, ma szülés lesz. 8 órán át nyomatták az oxitocint, óránként tágított kézzel, de végül szerencsére simán megszületett a kisfiam. Ja és szerdán a doki elutazott... ezért volt nekem ilyen sürgős szülni. Otthon reggel mértem a vérnyomásom 110/60 volt, persze hogy a brutál vizsgálat után felszökött hirtelen. Első gyerek volt, tapasztalatlan voltam, ha csak a gyanúja is felmerült volna bennem, hogy mire készül az orvos azonnal váltottam volna. Amúgy a terhesgondozás alatt nagyon normális volt, teljesen meg voltam elégedve vele.

Ne hagyd magad, legyél határozott és ha a baba és a Te állapotod nem igényli a beavatkozást, akkor hagyjanak mindent a maga természetes útján lezajlani!!!! Minden jót Nektek!

2011. okt. 8. 16:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Basszus, mik vannak?! Ez brutális. Ne hagyd magad!
2011. okt. 8. 16:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még ilyet... Én napra pontosan annyi idős terhes vagyok mint te. Nem engedném, pedig nagyon várom már a nagy napot, szeretnék túlesni rajta.
2011. okt. 8. 17:54
 19/20 A kérdező kommentje:
13:23-as én is épp ezen töprengtem,hogy mi van ha nem is annyi hetes,amennyinek mondja. Volt már rá példa,hogy már elvileg betöltöttem 32. hetet,de doki szerint ő még csak 31+pár napos. Na akkor miről beszélünk. Nem tud minket megvezetni és nem is fog,én nem hagyom magam. Minden megy majd a maga módján,nem kell besegíteni. Istenem,nem semmi amik vannak,titeket olvasva,örülök,hogy ide írtam és leírtátok tapasztalataitokat.
2011. okt. 8. 17:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Én sem hallottam még ilyet kedves utolsó. Néztem okosan,hogy mivan?!
2011. okt. 8. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!