Úgy értem,hogy otthon voltatok vagy pl.utcán? Éjjel v. nappal? A magzatviz elfolyt v. nem? Tehát hogy kezdődött és mikor indultatok a kórházba? És hanyadik héten?
Az elsőt a korházban indították (méhszájlazítót kaptam) 4 órával késöbb elfolyt a magzatvíz . A másodikat már éreztem elötte napokban , de nem törődtem vele , fájdogált a hasam alja , a derekam .Délelött a barátnőm szólt aki átjött segíteni pakolászni , hogy 15 percenként szólok , hogy most akkor álljunk meg :) . Délután fél 4 felé mentünk be a korházba , este 8.48-ra született meg a pici . A harmadik éjjel indult , 1-től mértem a fájásokat fél ötig kihúztam ,de aztán szóltam férjemnek , hogy menni kell , még elvittük a gyerekeket a nagymamához és 6 felé értünk be a korházba , délelött fél 10-kor lett meg a kislányunk .
2009. ápr. 29. 13:03
2/11 anonim válasza:
nekem délután 14:30körül indultak az 1 percesek már a kórházban voltunk 15:17kor mentem a szülőszobára magzatvízzel együtt 15:50kor kint volt a baba
2009. ápr. 29. 13:06
3/11 anonim válasza:
2. vagyok.reggel 6tól voltak 5 percesek de nem nagyon fájtak és nekem ez a 39. héten volt
az igazi fájások du 3kor kezdődtek
2009. ápr. 29. 13:08
4/11 anonim válasza:
Nekem majdnem a 42.héten indult be a kisfiam (másnap már inditották volna). Első baba, otthon voltam egyedül, semmi előjellel hajnali 2kor kezdődtek a nagyon erős fájások, amik 4re már egymásba értek. Addigra ért haza a férjem, bevitt a kórházba 7kor a kezemben volt a fiam:)
2009. ápr. 29. 14:35
5/11 anonim válasza:
3 nappal a kiírás előtt érkezett.
Egész éjjel nem aludtam,fájdogált a hasam,azt hittem éhes vagyok azért.Olyan 5 körül már gyanítottam,hogy lesz valami,ezért bementünk a korházba,ahol 6kor a doki repsztette meg a burkot.
9:52kor született meg.
Az utolsó 20 pec,amikor kinyomtam (4240 gramm) szinte nem is fájt,de előtte kb 1,5-2 óra elég kellemetlen volt,amíg lecsúszott a pociban és behelyeszkedett az alagútba!
2009. ápr. 29. 14:37
6/11 anonim válasza:
Nekem a 36. héten indult be, éjjel elfolyt a magzatvíz. De minden rendben volt.
2009. ápr. 29. 15:07
7/11 anonim válasza:
39+3.hétre szültem. Reggel 5-kor kezdődött, egyből 5 perces fájásokkal, alvás közben tört rám. Fél 8-ra értünk be a kórházba, délben már túl is voltunk rajta :)
2009. ápr. 29. 17:09
8/11 anonim válasza:
Nekem a 37. héten folyt el a magzatvíz itthon éjfél körül. Fájásaim nem voltak így reggel nyolc körül infulzióval indították meg a fájásokat. Gyönyörű egészséges kislányt szültem.
3 hós anyuka
2009. ápr. 29. 18:56
9/11 anonim válasza:
A kiirás másnapján nst-re mentünk, minden előjel nélkül a kórháztól 5 percre elkezdett folyni a magzatviz. 8 óra volt. 14.45-kor megszületett a kisbabám.
13 napos baba anyukája
2009. ápr. 29. 19:29
10/11 anonim válasza:
38. hét 1. napján 8 perces fájásokkal indult, akkor éppen egy McDonalds-ban ültem. 18:00-kor kezdődött, másnap 13:30-kor lett meg a kislányom. Magzatvizem nem folyt el, a kórházban repesztettek burkot. Üdv
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!