Érzi valaki ezt a szupi frontot? Nekem már jönnek végre valami fájások .
Remélem nemsoká indulás van. Még elég rendszertelenek, de erősek. Nemsoká veszek egy zuhant, tuti ami tuti.
40 + 3 km
én még annak szurkolok, hogy egy napig maradjon benn, csak holnap estétől lesz a dokim..
38+5
Én érzem, de csak a hideget, ami nem is baj a hőhullámok miatt.
40 hetes km
37+3 hetesen nekem meg sem kottyant a tegnapi front - azon kívül hogy fejfájásom lett tőle :(
Kitartás a várakozóknak, jövő héten telihold - hátha az meghozza a babákat.
Hát a tegnapi front egy nagy kamu volt :(
Fájásaim elmúltak :( Éjjel 1szer keltem fel a szokásos 10 helyett :S Nem fáj semmim ...
Babácskám marad. Szerintem szíve szerint örökre ott bent! :)
Tegnap 16:29 vagyok
Én is úgy érzem, hogy babácskám legszívesebben örökké bent maradna:-) A front nekem is egy nulla volt, a szokásosnál is kevesebb fájással:-(
Bár Én holnapra vagyok kiírva, nem hinném, hogy kibújna holnap. Semmi tünetem, csak jól benáthásodtunk a kisfiammal együtt, úgyhogy azt sem tudom hogy lesz így a szülés meg utána a picivel mi lesz, ha Én beteg vagyok. Lehet most meg jobb lenne pár napig még nem szülni, míg meggyógyulunk...
Neked szorítok, hogy induljon!
Üdv!
Továbbra sincs semmi ... holnap ismét ctg ... :S
Unom már!Ki vagyok ...
Ti meg gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!