Lehet abból valami gond, hogy pár nappal a 6 hét letelte előtt szeretkeztem a párommal? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Császárral szültem és óvszerrel szeretkeztünk, hogy nehogy bejuttassak valamilyen bacit... Picikét fájt az elején de utána mindkettőnknek nagyon jól esett. Még picit barnázgatok. Az óvszer eleje picit véres lett és emiatt aggódom igazából. A dokimhoz csak jóval később tudok eljutni és mivel vérezni már nem vérzek ezért mertem hamarabb szeretkezni.2011. okt. 7. 00:25
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok!Akkor jó,ha megnyugodtál.Ne ess kétségbe,vigyázz Magadra!
12/12 anonim válasza:
Szia!
Bár én simán szültem, de nekem is volt sok belső varratom, és szülés után 5 héttel szexeltünk előszőr. Én is egy kicsit véreztem, de aztán elmúlt. Szerintem nem lesz semmi bajod, de úgy is nemsokára mész dokihoz. Gratula a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!