Anyucik, hányas lábatok van?
Azt mondta a dokim, hogy mivel nekem 40-es lábam van, könnyen fogok szülni! :) És kétszer tényleg könnyen szültem, most várom a harmadik babámat.
Ne kérdezzétek, mi az összefüggés, én is azt hittem rosszul hallok, mikor ezt kérdezte tőlem! :)
A dokim állítása szerint, azok a nők, akik 39-41-es vagy nagyobb lábon élnek könnyebben szülnek.... ???
Nálatok hogy volt? Csak érdekességképpen kérdezem.
38-as lábam van, nem volt könnyű szülésem, de egy komplikáció miatt (rosszul tartotta a lányom a fejét).
Talán ha ez nem így adódik, akkor könnyen ment volna.
38-39-es a lábam.
kislányomat elég hamar megszültem..kb 3 óra volt az egész attól kezdve,hogy felkeltem éjjel és elfolyt a magzatvízem..
1/4 5-re értünk a kórházhoz és a vizsgálatok meg mindennel együtt 6.03-ra megvolt a kislányom.
nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót..kb a 3. nagy 3-as kitolásra megszületett a csajszim.
azt mondták legközelebb kicsit hamarabb menjek,mert valószínűleg az is gyors szülés lesz..
ja..4 újjnyira már nyitva voltam mire megérkeztünk a kórházba..igaz 2 újjnyira nyitva voltam alapból kb a 34. héttől...
Szia!
36-os lábam van, 2 órás volt a szülésem.:-)
utolsó vagyok
de amúgy mókás, majd nem lepődök meg, ha megnézik, milyen a hajszínem: lehet, hogy a szőke nők is könnyen szülnek? a barnák meg nehezen??
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!