Császármetszés ha tetoválás van a hason?
Figyelt kérdés
Barátnőm nemsokára szülni fog, normál szülésre készült, de kiderült téraránytalanág miatt programozott császára lesz!
A hasán (szerintem pont ott ahol vágnák) egy 10 centis tetoválás van, ilyenkor mi a helyzet? Belevágnak neki? De attól vérmérgezést is kaphat! Az orvost nem meri megkérdezni, mert fél, hogy elhordja majd mindennek! Én nem ítélkezem nekem is van tetoválásom mondjuk nem ott, de nem tudom hogyan megnyugtatni... Szerintetek?
2011. szept. 30. 15:34
11/14 anonim válasza:
Szia! Nekem egy pillangó van a hasamra tetoválva. Császáros voltam. Jó fej dokit fogtam ki, "megmentette" a pillangót, és nem vágta át. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. okt. 2. 12:26
13/14 anonim válasza:
Nekem kisördög van,pont a császárvonalába.
Hála az égnek természetesen szültem,ahogy nőtt a pocim,ugy az ördög is,de utána visszaállt.
Doki terhesség alatt azt mondta,ha császárra kerülne a sor,probálnak ugy vágni,h ördög ne sérüljön,kivéve ha sürgösségi.
14/14 anonim válasza:
Ha a baba és a kismama egészségéről van szó, akkor nincsennek ciki kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!