Staphylococcust és candida-t mutatott ki a 36 hetes kenet. Most 37 hetes vagyok, szedek ezekre augmentint és kúpot. Szült már így vki?
Nekem streptococcusom volt. Szerencsére nekem végig zárt volt a méhszájam, így nem tudott felmenni a baktérium (megindíthatja a szülést). Én szülés alatt intravénásan kaptam antibiotikumot és a babámat 6 napra intenzív osztályon kezelték antibiotikummal, pedig minden eredménye negatív lett a születése után és az azt követő napokon is. Szóval szerencsénk volt egyrészről, másrészt nem tudom, hogy mennyire volt indokolt 6 napra elszeparálni tőlem (nem láthattam addig) a 40. hétre született babámat, a mai napig nem tudom. Nem kérdezték, hogy beleegyezem -e vagy sem, egyszerűen elvitték. Szerencsére mindennap fejtem a tejet, így a mai napig tudom őt szoptatni.
Teljesen tropára tették a bélflóráját a sok antibiotikummal, azóta rendszeresen járunk emiatt vele orvosokhoz.
Ezeket csak tanulságként írtam le Neked.
Sajnos én is ezt hallottam hogy mindentől függetlenül elviszik ilyenkor a picit a koraszülöttre... Tehát ilyenkor nem számít hogy császárral szültél vagy simán?
1 hétig kell szednem az antibiotikumot,szerinted ha addig kihúzom szülés nélkül akkor is leoltják és kezelik a picurt?
Megírnád még azt is hogy miben nyilvánul meg az antibiotikum utóhatása? Hasmenés? Hasfájás?
3600 gr-al született a babám, hüvelyi úton. Semmiféle egyéb komplikáció nem volt. Apgar: 9/10
Amióta megszületett megy a hasa, volt széklettenyésztése: negatív, súlynövekedése teljesen lelassult, hasi uh: negatív, mégis bukik, pedig anyatejes baba.
Sírós, hisztis, rám van teljesen cuppanva, fél percre sem lehet magára hagyni-6 nap inkubátorban teljesen gyűlöli a meleget, a magányt.
Kérdezd meg még időben, hogy Veletek is ugyanez fog -e történni, mert szerintem (és orvosok szerint is) ez a sok probléma összefüggésbe hozható az antibiotikumos kezeléssel és az inkubátorban töltöt napokkal. Ja és 3 hónapos korára retteg a fehér köpenyesektől.
Szerintem ez kicsit túlzás volt, amit Vele csináltak. Lehet, hogy tévedek. Kérdezz utána, hogy mi fog Veletek történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!