Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jáhn Ferenc kórházról mik a...

Jáhn Ferenc kórházról mik a vélemények? Szülés ügyben ;)

Figyelt kérdés

Nem lesz fogadott orvosom, a harmadik babánkat várjuk.

A korábbi szüléseim a Schöpf-Mérei kórházban rendben zajlottak, csak sajnos magánosították.Ezért a lakhely szerint kirendelt kórház "marad", vagyis Jáhn kórház.

2011. szept. 19. 14:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én pár hete szültem ott. Nekem se fogadott orvosom nem volt, se pénzem, hogy fizessek. Ez érződött végig amíg bent voltam. A szülészet tényleg korszerű, fel van újítva. A szülésznők... Hát nem tudom. Volt két nagyon aranyos (már az éjszakás műszak) , majdnem végig ott voltak velem/velünk, (mert a párom is ott lehetett velem) nagyon segítőkészek voltak, de volt egy, aki a 18óra vajúdásom alatt kétszer!!!! jött be, hogy megnézzen, elég flegma volt. Remélem, őt elkerülöd. A gyermekágyas osztályon egyetlen nővér volt aki normális volt... Tényleg nagyon pozitív, hogy a baba egész nap velem lehetett, éjjelre elvitték, így pihenni is volt mód. És az is nagyon jó, hogy nem engednek be senkit az osztályra, így nyugodtan szoptathatod a babádat. A csecsemős nővérek nagyon segítőkészek, így nyugodtan kérdezhetsz tőlük. Ha éppen találsz valakit, mert volt rá példa, hogy SENKI nem vigyázott az újszülött osztályon maradt babákra. Egyik-másik nagyon aranyos, de vannak flegmák is. Én császárral szültem az akkor ügyeletes orvosnál. Le kalappal előttük! Gyorsak és nagyon profik. Mindent figyelembe véve én még egyszer nem szülnék ott, de te döntsd el mit szeretnél. Ha kérdésed van írj nyugodtan!
2012. jan. 2. 12:02
 12/12 anonim válasza:
Én 3hete szültem ott. Ha bármi kérdésed van, írj! :)
2012. jan. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!