Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túlhordott babátok hogy...

Túlhordott babátok hogy született?

Figyelt kérdés

indítás, spontán, esetleg császár?

7 napom van a kiírtig de a babám egyenlőre jelét se adja hogy jönne, tudom bármikor változhata helyzet, de azért az megijesztett mikor a doki mondta, hogy 10 napot enged ráhúzni. Előtte voltam nst-n ahol előtte 2 anyuka is mesélte, hogy az első babájuk, túlhordás miatt Vagy mellett(?) lett császáros, mert egyik baba belekakilt a vízbe a másik oxigéhiányos volt. A túlhordás alatt már gyakrabban nézik hogy rendben van e minden? a 10 nap nekem soknak tűnik ilyen szempontból

2011. szept. 16. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

41. héten burokrepesztéssel indították a szülést, később oxitocint is kötöttek be. Természetes úton született meg a fiam 10 órás vajúdás után.

40. héttől naponta mentem CTG-re, 2 naponta néztek magzatvízet és flowmetriát.

2011. szept. 16. 20:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért elég sokan írtátok a császárt! Tudom én hogy még bármi lehet hisz még előtte vagyok, csak eddig ebbe bele se gondoltam. Fura hogy ha valamiért tovább akar bent maradni a baba és be kell avatkozni, mintha több lenne a komplikáció esélye. Nem az első babám, de a fiam napra pontosan jött, minden idilli volt úgymond, magzatvíz elfojt fájások aztán cakli pakli 8 óra alatt baba. Szerintem átlagos első szülés volt, de a fájdalom miatt most már félek tőle. Sokat olvasgatok róla kinek hogy volt sokan írják, hogy az oxitól sokkal roszsabbak a fájások, meg hogy EDA így és úgy na hát nekem fel se ajánlottak semmit pedig lett volna idő rá. Most meg ez a császár dolog... van akinek meg se kottyan van aki nagyon nehezen viseli.

Már inkább azt szeretném inkább legyen úgy mint elsőre, az se volt kellemes, de legalább minden simán ment, ahogy a természet rendezte.

2011. szept. 16. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:

14:39es vagyok.

Első és egyetlen babám császárral született,de álmomban nem gondoltam volna hogy ez lesz. Mikor túl hordtam akkor sem,de mikor a szülőszobán vajúdtam több órája akkor sem! Nem tudtam semmit a császármetszésről,és soha nem is foglalkoztatott. De nem tágultam semmit,és már annyira fáradt voltam hogy mindegy volt hogy,de legyen már kint a baba!

2011. szept. 16. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
41+1 hetesen este ballont helyeztek fel, 3 centire voltam nyitva. Reggelre 5 centire tágultam tőle fájások nélkül, délben burokrepesztés, lightos oxi -> 2-3 perces fájások, 3-kor isteni EDA, 3/4 7-kor 3 tolófájással kibújt a lányom, holott az EDA még hatott, mégis simán tudtam nyomni, viszont a Dianatal segített.
2011. szept. 17. 02:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyobbik lányom 41+2 nap, kisebbik 41. héten született, mind kettő indított szülés volt. A nagyobbikkal 10 óra vajúdás a kicsivel 7,5 óra. Szerencsére nem kellett császározni, pedig nagyon nehezen tágultam.

Mikor lejárt a várható időpont, akkor naponta kellett mennem, hogy minden rendben van-e.

2011. szept. 17. 06:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Pontosan a 41. héten indították volna a szülésemet, de a reggeli vizsgálaton már zavaros volt a magzatvizem, így császároztak.
2011. szept. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!