Szülés után pontosabban császármetszés után milyen az első szex és úgy egyáltalán milyen gyerek mellett? Mire számítsak? Hogyan készüljek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Még van addig két hét, de mivel a terhesség kb utoldó három hónapjában nem volt ezért már érthetően ki vagyunk kissé éhezve.2009. ápr. 23. 14:03
11/16 anonim válasza:
Császáral szültem és mivel már nem véreztem, 5 hét után próbálkoztunk. Nagyon jó volt, nem fájt kicsit sem. Azóta is renben van minden. Mikor a csajszi kicsi volt és evett aludt, többet voltun együtt. Most hogy már szaladok uána egész nap általában estére hulla vagyok, igy a szex marad hétvégére, mikor a lány alszik napközben.
12/16 anonim válasza:
Nekem az első pár alkalom volt másabb, egy kicsit érzékenyebb, de az sem volt rossz. 6 hét után kezdtük. kb 2 hónap után minden a régi volt. Talán annyi, hogy én is szárazabb vagyok, arra ajánlom a sikosító gélt, nekünk bevált.
13/16 anonim válasza:
Mi végig el voltunk tiltva a szex-től.Pontosabban orgazmusom sem lehetett így még a petting is és minden kizárva ugye.Mikor letelt a 6 hét mentem a kontrollra és kérdeztem a dokit lehet e már mert megőrülök a szexuális tartalmú álmaimtól.Azt mondta menjek haza kapjam el az embert és ne álmodozzak tovább.így is lett.És nekem nagyon jó volt,nem voltam száraz sem.Igaz nem voltam császáros,de a gát körül behurkásodtam.De nem fájt.Jobb volt mint valaha!De a legjobb ha nem készülsz sehogy sem.Minden alakuljon spontán.Ha készültök idegesek lesztek kissé,és az nem biztos hogy jót tenne az együttlétnek!Érezzétek jól egymást!(ha már ott az idő)
14/16 anonim válasza:
CSászároztak kivártam a 6 hetet amíg az orvos mindent rendben talált. Nagyon fájt jobban mint amikor elvesztettem a szüzességem szerezz be síkosítót a biztonság kedvéért. Nekem nem volt nem tudtam hogy ilyen gondom lehet mert előtte ment minden mint a karikacsapás szülés előtt egy héttel még szexeltünk.
Izgultam mi lesz ha felébred a Baba de ne aggódj ezzel minden szülő így van.
Féltem hogy ne jön a mellemből a tej ezért ragaszkodtam a melltartóhoz!
15/16 anonim válasza:
szia! én 3 hónapja szültem csázárral, mi a 7.dik héten ugrottunk egymásnak amikor aludt a pici, eleinte nagyon fájt de az extra mennyiségü sikositó segített és a végére annyira jó lett, hogy átélhetem életem első hüvelyi orgazmusát. :)
16/16 anonim válasza:
Szerintem is embere válogatja. Valaki alig bírja kivárni, valakinek nem kell sokáig. Az hogy pici baba mellett hogy lehet szeretkezni, kb. majdnem úgy, mintha ott sem lenne. talán kicsit kellemetlennek érzed elöször, de ő abból, hogy ti, most mit csináltok semmit nem fog fel...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!