Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az utolsó hétben hiába ettél...

Az utolsó hétben hiába ettél sokat, sosem laktál jól? Híztál?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 10:15
 1/9 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
100%
Szia! Ha jól emlékszem 1 kiló jött még fel. Rengeteget ettem. Azt mondják ez a szülés előjele mert feltankol a szervezeted.
2011. szept. 15. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó lenne ha előjel lenne mert reggeltől estig csak ennék, igaz nem merek mert nagyon ég a gyomrom is. Mérlegre nem is mertem állni, mert egy hete másfél kilót híztam 7 nap alatt. 39. hetes vagyok
2011. szept. 15. 12:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Neked se jelez a szervezeted, hogy jóllaktál?
2011. szept. 15. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hát nem nagyon ráadásul én most éppen vajas kenyeret ennék vajas kenyérrel meg édességet, pedig sose volt jellemző:)
2011. szept. 15. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szülés előtt,pont egy héttel kezdődött,hogy folyamatosan ettem. Duplán reggeliztem tizóraiztam,dupla ebéd,uzsonna,dupla vacsora,hihetetlen mennyiséget megettem. Szülés napján pedig semmi étvágyam nem volt,derekam fájt már kora reggeltől,hánytam,kb.10 szer voltam nagy wc-n,aznap összesen 1 szelet vajas kenyeret tudtam megenni,de az is kijött.Szóval kellett is az a sok energia,amit előtte bevittem. Másnapra lett meg a babám. Szőlőcukrot,ásványvizet mindenképpen vigyél magaddal szülésre,jól fog jönni.
2011. szept. 18. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Szülés előtt pár héttel én is nekikezdtem. Én ettem is, arra figyeltem, hogy este ne egyek olyan sokat. Úgyhogy este sárgarépát, krumplit rágcsáltam, vagy gyümölcsöt. Rengeteget. :)

Összesen 12 kilót híztam, a szüléssel 6 kiló ment le. 6 hónapja volt, de még mindig fent van az a hatos.

2011. szept. 18. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én volt hogy még éjjel is felkeltem enni,mert olyan éhes voltam.Bár én a vége felé már nem nagyon híztam.
2011. szept. 18. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Az hogy ettem nem kifelyezés, zabáltam...ja és bevizesedtem a végére elég rendesen.Szóval híztam is.Amit írsz, hogy soha nem laksz jól(azt érzed), én azt az egész terhesség idején éreztem, de le fog menni, szülés után...:))).Szerintem a szervezet készül, mert tudja, hogy (bár neked ne úgy legyen, mint nálam) időd se lesz enni:DDD.
2011. szept. 19. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert én az utolsó 6 hétben meg összesen 1kg-1,5kg-t híztam. Bár addigra már fent volt 20. :O Én nem bírtam enni, levegőt is alig kaptam annyira fent volt. Végül 41hetesen indult el kifelé és de nem is sikerült megszülnöm mert nem jött le. Meggondolta magát.
2011. szept. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!