Az utolsó hétben hiába ettél sokat, sosem laktál jól? Híztál?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 10:15
1/9 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Ha jól emlékszem 1 kiló jött még fel. Rengeteget ettem. Azt mondják ez a szülés előjele mert feltankol a szervezeted.
2/9 anonim válasza:
Hát jó lenne ha előjel lenne mert reggeltől estig csak ennék, igaz nem merek mert nagyon ég a gyomrom is. Mérlegre nem is mertem állni, mert egy hete másfél kilót híztam 7 nap alatt. 39. hetes vagyok
3/9 A kérdező kommentje:
Neked se jelez a szervezeted, hogy jóllaktál?
2011. szept. 15. 12:36
4/9 anonim válasza:
hát nem nagyon ráadásul én most éppen vajas kenyeret ennék vajas kenyérrel meg édességet, pedig sose volt jellemző:)
5/9 anonim válasza:
Szülés előtt,pont egy héttel kezdődött,hogy folyamatosan ettem. Duplán reggeliztem tizóraiztam,dupla ebéd,uzsonna,dupla vacsora,hihetetlen mennyiséget megettem. Szülés napján pedig semmi étvágyam nem volt,derekam fájt már kora reggeltől,hánytam,kb.10 szer voltam nagy wc-n,aznap összesen 1 szelet vajas kenyeret tudtam megenni,de az is kijött.Szóval kellett is az a sok energia,amit előtte bevittem. Másnapra lett meg a babám. Szőlőcukrot,ásványvizet mindenképpen vigyél magaddal szülésre,jól fog jönni.
6/9 anonim válasza:
Szülés előtt pár héttel én is nekikezdtem. Én ettem is, arra figyeltem, hogy este ne egyek olyan sokat. Úgyhogy este sárgarépát, krumplit rágcsáltam, vagy gyümölcsöt. Rengeteget. :)
Összesen 12 kilót híztam, a szüléssel 6 kiló ment le. 6 hónapja volt, de még mindig fent van az a hatos.
7/9 anonim válasza:
Én volt hogy még éjjel is felkeltem enni,mert olyan éhes voltam.Bár én a vége felé már nem nagyon híztam.
8/9 anonim válasza:
Az hogy ettem nem kifelyezés, zabáltam...ja és bevizesedtem a végére elég rendesen.Szóval híztam is.Amit írsz, hogy soha nem laksz jól(azt érzed), én azt az egész terhesség idején éreztem, de le fog menni, szülés után...:))).Szerintem a szervezet készül, mert tudja, hogy (bár neked ne úgy legyen, mint nálam) időd se lesz enni:DDD.
9/9 anonim válasza:
Érdekes, mert én az utolsó 6 hétben meg összesen 1kg-1,5kg-t híztam. Bár addigra már fent volt 20. :O Én nem bírtam enni, levegőt is alig kaptam annyira fent volt. Végül 41hetesen indult el kifelé és de nem is sikerült megszülnöm mert nem jött le. Meggondolta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!