Első szülésnél hány órát vajúdtál?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 21:53
21/24 anonim válasza:
attól függ, mit számítunk vajúdásnak. a sűrű fájásos része 3,5 óra volt. előtte majdnem 1 nappal folyt el a magzatvíz, és már a kórházban kellett lennem, jöttek-mentek a fájások. a teljes idő 1 nap+2 óra volt, de ezt én nem nevezném vajúdásnak.
ne izgulj, szerencséra úgy van kitalálva, hogy a nagy fájások után mindig van egy szusszanyásnyi szünet, amikor fellélegezhetsz, erőt gyűjthetsz.
22/24 A kérdező kommentje:
7:34nek. Igazad van. Köszönöm. Remélem elszáll majd a félelmem mire oda kerülök. Már csak 4 hetem van hátra de soha nem féltem így semmitől inkább azért mert olyan hirtelen fog jönni és nem tudok felkészülni és nem tudom milyen fájdalom vár rám. De remélem minden rendben lesz:)
2011. szept. 13. 09:09
23/24 anonim válasza:
Reggel 6-kor vettem észre, és délután 4-kor született meg a lányom. Állítólag már éjszaka is vajúdhattam,csak szerencsésen végigaludtam.
Tehát 10 órát úgy hogy tudtam róla.
Lehetett volna 3-4 órával kevesebb,csak akadt egy kis komplikáció, ami miatt lelauusltak a folyamatok.
24/24 anonim válasza:
Elment a magzatvíz, de fájásom még alig volt. Szülésig ezt követően 4,5óra volt. Ebből 1 óra volt nagyon brutál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!