Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első szülésnél hány órát...

Első szülésnél hány órát vajúdtál?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Éjjel 2-kor elfolyt a magzatvíz, fájás sehol!

Éjjel 3-kor beértünk a kórházba, fájás sehol.

Reggel 7-kor műszakváltás, fájás sehol.

11:40-kor Oxitocin, fájás sehol.

11:50-kor kezdődtek a fájások.

12:00-kor megszületett a KISFIAM!!!!! :D

Én konkrétan vajúdásnak azt a 10 percet mondanám, de mindenki döntse el mennyi is az annyi! :D

További szép és gyors szülést mindenkinek!

2011. szept. 12. 23:09
 12/24 anonim ***** válasza:

23:09 - de vigasztalj meg! A kitolás azért ugye fájt??? :D

(Én a 2. gyerekemet 1 óra vajúdás után szültem) :))

1. válaszoló voltam.

2011. szept. 12. 23:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, 2. válaszoló voltam, a 9,5 órás.
2011. szept. 12. 23:16
 14/24 anonim ***** válasza:

23:09-es vagyok

Abban a 10 percben valóban csillagokat láttam, de konkrétan mikor jött a nyomási inger akkor nem fájt semmi csak éreztem, hogy nyomni kell. Szerencsémre 3.nyomásra ki is bújt! Első nyomásra kijött a feje és 2 nyomásba telt mire kibújt az egész teste.

Ráadásul mindezt vágás nélkül. A kicsi akkor 2940 g volt.

2011. szept. 12. 23:26
 15/24 anonim ***** válasza:

8 órát hagytak vajúdni, de egy ujjnyit sem tágultam, pedig már 2 perces fájásaim voltak, így elvittek császárra...

Amúgy szerintem - ha sikerült volna megszülni - akkor 1 napig biztos vergődtem volna.

2011. szept. 12. 23:31
 16/24 anonim ***** válasza:
5-5,5 óráig, de azt oxytocinnal, mert elfolyt a magzatvíz és fájások nem voltak.
2011. szept. 13. 00:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Ahogy látom a válaszokat biztos minimum 5-10óra vajúdásra kell számitanom:(( már előre félek:(
2011. szept. 13. 04:57
 18/24 anonim ***** válasza:

Ne aggódj minden rendben lesz! Tudom h nem sokat segít,de gondolj arra,h minden egyes fájással közelebb kerülsz a végéhez.Tavaly mikor babát vártam kb a 8. hónaptól nagyon ráparáztam a szülésre,mikor ctg-re kellett menni remegett kezem,lábam.Aztán amikor eljött a pillanat,bár sejtettem h hosszú éjszaka elé nézek,de minden félelmem elszállt.Szenvedtem,fájt nagyon,azt hittem ott maradok,de (közhely) amikor felsírt a fiam minden gondom,bajom elszállt.Amikor varrtak már rettentő boldog voltam,alig vártam h kitoljanak a szülőszobából és újra láthassam a fiam.Nálunk nem apás szülés volt,párom a folyósón várt,amikor toltak ki ezzel fogadtam " soha többé nem szülök" persze nevetett mindenki aki épp hallotta,én is,de akkor valahogy komolyan gondoltam.

2 hét múlva 1 éves lesz a fiam,de már alig várom h újra babát várjak!mondjuk már kb 1 hónapos kora óta erre vágyom.:)És még igy is,hogy tudom mennyire fáj.

Hidd el ez lesz életed egyik legszebb napja!Sok sikert és könnyű szülést kívánok.

14 órás voltam

2011. szept. 13. 07:34
 19/24 anonim ***** válasza:
reggel 8-kor fájással ébredtem.este 6:10-kor meglett a fiam.szülőszobán 45 percet voltam kb.
2011. szept. 13. 08:14
 20/24 anonim ***** válasza:

23 órát vajúdtam összesen. A beöntéstől és a burokrepesztéstől számítva 4 órát.

Most remélem rövidebb lesz.

2011. szept. 13. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!