Első szülésnél hány órát vajúdtál?

Éjjel 2-kor elfolyt a magzatvíz, fájás sehol!
Éjjel 3-kor beértünk a kórházba, fájás sehol.
Reggel 7-kor műszakváltás, fájás sehol.
11:40-kor Oxitocin, fájás sehol.
11:50-kor kezdődtek a fájások.
12:00-kor megszületett a KISFIAM!!!!! :D
Én konkrétan vajúdásnak azt a 10 percet mondanám, de mindenki döntse el mennyi is az annyi! :D
További szép és gyors szülést mindenkinek!

23:09 - de vigasztalj meg! A kitolás azért ugye fájt??? :D
(Én a 2. gyerekemet 1 óra vajúdás után szültem) :))
1. válaszoló voltam.

23:09-es vagyok
Abban a 10 percben valóban csillagokat láttam, de konkrétan mikor jött a nyomási inger akkor nem fájt semmi csak éreztem, hogy nyomni kell. Szerencsémre 3.nyomásra ki is bújt! Első nyomásra kijött a feje és 2 nyomásba telt mire kibújt az egész teste.
Ráadásul mindezt vágás nélkül. A kicsi akkor 2940 g volt.

8 órát hagytak vajúdni, de egy ujjnyit sem tágultam, pedig már 2 perces fájásaim voltak, így elvittek császárra...
Amúgy szerintem - ha sikerült volna megszülni - akkor 1 napig biztos vergődtem volna.

Ne aggódj minden rendben lesz! Tudom h nem sokat segít,de gondolj arra,h minden egyes fájással közelebb kerülsz a végéhez.Tavaly mikor babát vártam kb a 8. hónaptól nagyon ráparáztam a szülésre,mikor ctg-re kellett menni remegett kezem,lábam.Aztán amikor eljött a pillanat,bár sejtettem h hosszú éjszaka elé nézek,de minden félelmem elszállt.Szenvedtem,fájt nagyon,azt hittem ott maradok,de (közhely) amikor felsírt a fiam minden gondom,bajom elszállt.Amikor varrtak már rettentő boldog voltam,alig vártam h kitoljanak a szülőszobából és újra láthassam a fiam.Nálunk nem apás szülés volt,párom a folyósón várt,amikor toltak ki ezzel fogadtam " soha többé nem szülök" persze nevetett mindenki aki épp hallotta,én is,de akkor valahogy komolyan gondoltam.
2 hét múlva 1 éves lesz a fiam,de már alig várom h újra babát várjak!mondjuk már kb 1 hónapos kora óta erre vágyom.:)És még igy is,hogy tudom mennyire fáj.
Hidd el ez lesz életed egyik legszebb napja!Sok sikert és könnyű szülést kívánok.
14 órás voltam

23 órát vajúdtam összesen. A beöntéstől és a burokrepesztéstől számítva 4 órát.
Most remélem rövidebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!