Hogy mész szülni, ha éjszaka indul be a szülés, csak a férjeddel laksz és a nagyobb (de még kicsi) gyermeked nyugodtan alszik a kiságyában?
Mi átvittük a kicsit, a motoszkálásra felébredt picit, nem szabályos, de egy utcányit átgurult az ölemben, cirógattam, és átadtuk a mamának, rekordot aludt utána:)
De elég lett volna ha bevisz apósom a kh-ba apa itthon durmol a kicsivel. Végül ez lett, mert a lánykám fél napot ráhúzott, és a férjem be se ért volna:)
Nem értem, ha nem megy be veled szülni, akkor miért ne maradhatna otthon a gyerkőccel?
Mentőt hívtok, odakísér, beültet, beteszi a csomagodat és szalad vissza a kicsihez.
Ha nem apás szülés, akkor semmi szükség arra, hogy csak fuvarozzon meg vigye a csomagodat.
Az enyémet a mentős vitte, csak amiatt mászkáljon a férj, nem is értem :))
Ó,ha nekem csak ennyi gondom lenne!!
Sokan örülnénk,ha csak ennyi lenne a "gond"!
Na,mindegy. Te úgy gondolkodsz,mi meg emígy.
Szép szülést!!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:09
Szép is volna, ha csak ennyi gondom volna, de ez is egy gond a sok között, ami zavar!
Igazából irtózom a mentőtől, de én is gondolkoztam már ezen a lehetőségen is.
Hidd el,jó a mentő!! Ne irtózz tőle!!!
12-én reggel fél 7 után kicsivel a mentőben született meg a 3. kicsi. (a párom dolgozott,a gyerekek aludtak,a fájások össze vissza jöttek,majd hirtelen 2 percesek lettek,apósomnak gyorsan telefonáltam,utána a mentőt hívtam. mire ide ért após,aki egy köpésre lakik,már kint is volt a lányunk.) Én csak javasolni tudom hogy ha idő van,akkor mentő! De Te tudod-főleg ha már túl vagy rajta!
Üdv:73%-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!