Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jahn Ferencben látogatás,...

Jahn Ferencben látogatás, babalátogatás?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy azt mondják, itt a dél-pestibe csak ablakon keresztül lehet megnézni a babát a látogatóknak.Ez így van?És ha én ki akarom vinni megmutatni?Nem lehet?És ha apuka jön be?Ő sem láthatja,csak üvegen keresztül?

Előre is köszönöm a segítséget :)

2011. szept. 9. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én úgy tudom (barátnőm ott szül), hogy szülés után apa megdajkálhatja.

és hidd el, jobb, ha nincsenek látogatók.

ahol én szültem, bejöhetnek a látogatók.

engem nem az zavart, hogy véres az ágyam, a nadrágom, meg hogy kint vannak a bedurrant melleim, és láthatja bárki. ezt le sem sz-tam. de az, hogy semmit nem tudta pihenni nap közben, mert valakinél mindig volt valaki... pedig csak 3 ágyas volt a szoba...

2011. szept. 9. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen...pont ezt írtam,hogy sógornőm ezért nem tudott pihenni és nagyon rossz volt neki!

Kérdező:Igen meg tudod nézni ha mész CTG-re mert egy emeleten van a gyerekágyas osztállyal az Uh-val és a terhespatalogiával.De van olyan is ha megkérdezed,hogy a szülőszoba látogatás és akkor mindent meg lehet nézni töviről hegyire.

Azt nem tudom,hogy a simán szülőt anyukákhoz is be mehet-e a apuka kicsit de a császárosokhoz 2 órára igen és másnap is talán reggel!

2011. szept. 9. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
2009 novemberben szültem ott.nem viheted ki a babád,apa csak akkor mehet be,ha fizetős szobába kerülsz.3 nap kibírható.a mi fiunk inkubátorba került,szombaton született,vasárnap délután még bejöhetett a férjem,megsimogathatta,de ezután nem,mert influenza járvány volt.legközelebb következő hét pénteken foghatta meg.illetve akkor fogta meg először.az meg sokkal jobb,hogy nem járhatnak be.én a terhespathológián feküdtem,abortuszosok voltak velem egy szobában.illetve volt még egy kismama.alig bírtam mozogni a hálóingben,fejni kellett a babának,a pasik meg úgy jöttek-mentek a kórteremben,mintha pláza lett volna.marha kellemetlen volt.
2011. szept. 9. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Szülés után feküdtél a patalogian??De miért oda tettek?
2011. szept. 9. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
mert a kisfiam nem volt velem,a gyerekágyas részen meg nem volt hely.előtte egyébként már 1 hetet feküdtem ott,mert toxémia gyanús voltam.
2011. szept. 9. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja értem :) Bár mondjuk jobb is minha a babások között feküdtél volna..tuti rossz érzés lehetett volna neked,hogy mindenki babázik csak te nem.
2011. szept. 9. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem 2009 szeptemberében császárral született meg ott a kisfiam. A császáros őrzőbe apuka bejöhetett első nap (este volt bent párom, a gyerkőc reggel született meg), ott a kezébe is vehette (egyedül voltam a szobában, talán ezért is). A következő napokban bárki jött be, csak üvegen keresztül nézhette meg a babát az ajtónál, ahol óriási huzat volt, szóval nem sokat időztünk ott. Apuka egyszer bejött még a folyosóra, de azt is csak pár percre, mert nem szabadott egyébként.

De én megmondom őszintén, hogy nem is hiányzott, hogy ott lógjanak körülöttem, nagyon jó volt az ott töltött 3 nap. Tuti, hogy a következőt is ott szülöm!

2011. szept. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!