Jahn Ferencben látogatás, babalátogatás?
Az érdekelne, hogy azt mondják, itt a dél-pestibe csak ablakon keresztül lehet megnézni a babát a látogatóknak.Ez így van?És ha én ki akarom vinni megmutatni?Nem lehet?És ha apuka jön be?Ő sem láthatja,csak üvegen keresztül?
Előre is köszönöm a segítséget :)
én úgy tudom (barátnőm ott szül), hogy szülés után apa megdajkálhatja.
és hidd el, jobb, ha nincsenek látogatók.
ahol én szültem, bejöhetnek a látogatók.
engem nem az zavart, hogy véres az ágyam, a nadrágom, meg hogy kint vannak a bedurrant melleim, és láthatja bárki. ezt le sem sz-tam. de az, hogy semmit nem tudta pihenni nap közben, mert valakinél mindig volt valaki... pedig csak 3 ágyas volt a szoba...
Igen...pont ezt írtam,hogy sógornőm ezért nem tudott pihenni és nagyon rossz volt neki!
Kérdező:Igen meg tudod nézni ha mész CTG-re mert egy emeleten van a gyerekágyas osztállyal az Uh-val és a terhespatalogiával.De van olyan is ha megkérdezed,hogy a szülőszoba látogatás és akkor mindent meg lehet nézni töviről hegyire.
Azt nem tudom,hogy a simán szülőt anyukákhoz is be mehet-e a apuka kicsit de a császárosokhoz 2 órára igen és másnap is talán reggel!
Nekem 2009 szeptemberében császárral született meg ott a kisfiam. A császáros őrzőbe apuka bejöhetett első nap (este volt bent párom, a gyerkőc reggel született meg), ott a kezébe is vehette (egyedül voltam a szobában, talán ezért is). A következő napokban bárki jött be, csak üvegen keresztül nézhette meg a babát az ajtónál, ahol óriási huzat volt, szóval nem sokat időztünk ott. Apuka egyszer bejött még a folyosóra, de azt is csak pár percre, mert nem szabadott egyébként.
De én megmondom őszintén, hogy nem is hiányzott, hogy ott lógjanak körülöttem, nagyon jó volt az ott töltött 3 nap. Tuti, hogy a következőt is ott szülöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!