Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha ügyeletes orvosnál fogok...

Ha ügyeletes orvosnál fogok szülni, az apuka akkor is bejöhet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, melyik kórház, de szerintem igen. én is ügyeletes orvosnál szültem a gyermekünket, és bejöhetett apuka is.

ha van szülésznőd (nekem nem volt az sem), akkor vele meg is beszélheted, de ha be szokták engedni az apukákat, akkor veletek sem tesznek kivételt.

2009. ápr. 21. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Én is ügyeletesnél szültem (a szülésznő is az volt) és amint felvette a kórházi cuccot, bejöhetett hozzám. Tudomásom szerint a szülő nőnek amúgy is joga van hozzá,hogy egy általa választott személy jelen legyen a vajúdás és szülés alatt. Ez alól a császár kivétel, bár mintha 1-es kórházakban arra is lenne lehetőség.
2009. ápr. 21. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Győrben szültem ügyeletesnél,és bejöhetett elvileg az apa.Úgy volt hogy bejön,de a nagy hajrában és mivel vacuum lett a vége,valahogy kint maradt
2009. ápr. 21. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekünk nyíregyházán van egy "tanfolyam"amit el kell végezni apás szülés esetén akárkinél szülsz....ezt azért jó ha megkérdezed, persze semmi értelme, csak fizetni kellett érte 3 e et 3 alakalomért erre ment ki az egész
2009. ápr. 21. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
PErsze:-)
2009. ápr. 21. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
mi is elvégeztük nyiregyen a tanfolyamot, 5000ft, és apuka kapott egy kártyát, hogy igazoljuk a tanfolyam elvégzését, és azzal jöhat be apuka!
2009. ápr. 21. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Eszem megáll; tanfolyam, pláne pénzért?! Tényleg bent lehet az anyával 1 általa választott személy, minden macera nélkül (az én férjemnek tiszta, általa hozott ruhába kellett átöltöznie).
2009. ápr. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!