Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szül valaki április 27-én,...

Szül valaki április 27-én, nem féltek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 24-én, pénteken lesz programozott császárom. Hát már van egy kis izgalom:)
2009. ápr. 21. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

szia igaz hogy én nem akkor szülök de már két szülésen túl vagyok és a harmadik baba szeptember elején érkezik,

a szüléstől ne félj bár ez sem igaz egy kis egéyzséges félelem kell hogy legyen de ne izgulj, fájni biztos hogy fog de nem olyan vészes, utána meg már nem is emlékszel rá, szerintem maradj otthon ameddig bírsz mi 4 perces fájásokkal indultunk el a kórházba ami 60km-re van tőlünk a kisebbik lányunkkal meg 2 perces fájásokkal és odaértünk, nagoyn jó volt itthon maradni és figyelni a fájásokat sokkal könnyebb volt elviselni, meg így a szülőszobán sem voltunk olyan sokat.

nagyon szép szülést és sok boldogságot kívánok

2009. ápr. 21. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 28.-ára vagyok kiírva!Azt nem mondanám,hogy félek inkább már nagyon várom,hogy elkezdődjön,mert már nagyon szeretnék túl lenni rajta!Abba viszont biztos vagyok ha elkezdődik akkor már nagyon fogok félni!Jó lenne ha már ma beindulna!Vannak jóslóid?Jó egészséget nektek!
2009. ápr. 21. 13:21
 4/4 anonim válasza:
én is 27 várom vagy május 2ra.én nagyon félek mer lehet hogy császár lesz.már voltunk altatos dokinál is.ha simán szülsz ne féj.kitartást és sok boldogságot.
2009. ápr. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!